Jippie: 250 YouTube Abonnees! [Video]
18 oktober 2014 

Jippie: 250 YouTube Abonnees! [Video]

250 YouTube abonnees. Tijd voor een feestje. Onlangs heb ik 250 YouTube abonnees op mijn YouTubekanaal gehaald. In deze video ben ik blij :-)

Deel deze video op Facebook

Twitter over deze video

De test uit de video:

Jippie. Wouh. Yess. Ja, dat verdient wel een applausje. En dat applausje is speciaal voor jullie bedoeld. De abonnees van mijn YouTube kanaal. Want vandaag is het maandag 13 oktober 2014: heb ik het bereikt: 250 YouTube abonnees. Middels deze video wil ik jullie daar hartelijk voor bedanken. En ik heb ook nog een kleine verrassing voor jullie. Dus blijf even kijken. Hoi. Mijn naam is Theo de Kleijn en ik help ondernemers met video marketing. En vandaag ben ik wel een beetje blij, want vandaag heb ik 250 YouTube abonnees gehaald op mijn YouTube kanaal. En dat heb ik te danken aan jullie. Aan het einde van deze video kun je kans maken op minimaal één miljoen euro. Dus blijf even kijken naar deze video.

Feiten YouTube kanaal

We gaan eerst even kijken naar de feiten van dit YouTube kanaal. Ik ben met dit YouTube kanaal begonnen op 2 september 2013. Dus dat is ruim één jaar en één maand geleden. Momenteel, maar dan moet ik even spieken, staan er 163 video’s online. De populairste video op mijn YouTube kanaal is momenteel de video: “video’s knippen in Windows Moviemaker: hoe doe je dat”. Die video zit op ruim 8300 views. Mocht je de video nog niet gezien hebben, dan heb ik hem hier in beeld gebracht. Dus klik er even op als je het interessant vindt. Zonder jullie was ik niet gekomen, waar ik nu gekomen ben. Om jullie hiervoor te bedanken, maak je kans op een staatslot ter waarde van 15 Euro. Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor het gratis staatslot? Het is vrij simpel. Stel jouw vraag over video marketing, YouTube of het maken van filmpjes hieronder. Onder deze video in het reactieveld. Je kunt je reactie plaatsen tot en met 1 november 2014. Onder degene die een reactie heeft geplaatst, verloot ik dat staatslot van 15 Euro. Daarmee maak je dus kans op minimaal één miljoen. Mocht je nog geen lid zijn van mijn YouTube kanaal, abonneer jezelf dan op mijn YouTube kanaal en je ontvangt wekelijks waardevolle tips over videomarketing, YouTube en hoe je zelf filmpjes kunt maken. Het abonneren is simpel: druk even op de abonneerknop die hieronder, onder deze video staat en je bent abonnee. Vergeet ook niet mijn gratis E-book mee te nemen. Hij staat hiernaast: 10 video marketing tips voor beginners. Het is een heel erg waardevol boek voor als je wil beginnen met video marketing voor jouw bedrijf. Dit was het voor vandaag. Ik wens je nog een fijne dag toe en spreek je graag bij een volgende video.

Over de schrijver
Reactie plaatsen