Nu Echt Aan De Slag Met Video Marketing Voor Jouw Bedrijf? | 2016
03 april 2016 

Nu Echt Aan De Slag Met Video Marketing Voor Jouw Bedrijf? | 2016

Wil je echt aan de slag met videomarketing voor je bedrijf? Kijk dan deze video!

Nu Echt Aan De Slag Met Video Marketing Voor Jouw Bedrijf? | 2016

Als je de bovenstaande video bekijkt, hoef je de onderstaande tekst niet te lezen!

 

Tekst uit de video:

“De reacties. Hoe krijg je het voor elkaar om meer reacties te krijgen? Nou dat valt eigenlijk niet mee. We hebben twee dingen volgens mij. Belangrijkste ding wat mij opvalt bij heel veel ondernemers, want ik reageer nog al eens op video’s van ondernemers, is dat ze niet terug reageren. Twee nadelen zitten er aan, wat mij betreft. Enerzijds je bent zelf gefrustreerd, want je hebt een reactie en je wilt daar een reactie op. Soms stel ik gewoon een vraag: hoe werkt dit? En je krijgt daar geen reacties op, dan denk je de volgende video: dat doe ik niet. Dus ik ben gefrustreerd en je hebt dus kans dat je van dat kanaal het abonnement opzegt. Een tweede is: je zult geen reactie meer posten bij de volgende video, want je weet toch dat je geen reactie krijgt. Dus als je reacties wilt genereren, altijd reageren op reacties. Al is het maar weet ik veel wat. Je kunt in YouTube wel instellen dat je een spam filter hebt. Dus je kunt instellen: ik wil eerst een reactie goedkeuren voordat deze online komt. Dat doe ik wel, want ik krijg nogal veel spam reacties. Niets is zo slecht dat je niet reageert op reacties. Wil je je video’s dus hoger krijgen, dan altijd reageren op reacties. Het is netjes en je video komt er ook hoger door.”

 

Cursus videomarketing

Wil je ook aan de slag met video marketing voor je bedrijf. Schrijf jezelf dan in voor de praktische cursus video marketing.

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen