10 praktische tips om met video te beginnen voor je bedrijf
Direct Toegang
X
10 praktische tips om met video te beginnen voor je bedrijf
50% Complete

Voorkom fouten in je filmpje!

Download het gratis e-book met praktische tips voor het maken van een perfect filmpje.

Page content

Onder De Aandacht Bij Jouw Facebook Fans

Onder De Aandacht Bij Jouw Facebook Fans

Wil jij als ondernemer op Facebook meer onder de aandacht komen van jouw fans en volgers? Dan moet je zeker zeker video toepassen. Maar waar moet je op letten als je wilt dat je video bekeken wordt? Uit de serie “Facebook Video Marketing Tips”, in dit vlogartikel: tip 8. Uiteraard begin ik met een “aandachtpakker”.

Like mijn Facebook Pagina en blijf op de hoogte van nieuwe video marketing tips.

 

Onder de aandacht komen op Facebook

Het valt niet mee om onder de aandacht te komen van je Facebook volgers. Facebook gebruikers worden overspoeld met prikkels en berichten. Toch zijn er maar weinig ondernemers die video inzetten op Facebook. Dus daarmee onderscheid video zich al. Daarnaast valt een video meer op. De meeste gebruikers hebben video op automatisch afspelen staan. De eerste 2 seconden van je video zijn dan ook cruciaal. Dan moet je de aandacht gepakt worden. Immers de video wordt dan afgespeeld op de tijdlijn. In de videoserie Facebook videomarketing tips kun je 10 openingen zien, waarmee je de aandacht kunt pakken. Denk zelf ook creatief. Pak een opening die bij de branding van jezelf en je bedrijf past, maar waarmee je dus wel de aandacht pakt.

 

Meer informatie?

Meer informatie over Facebook Videomarketing? Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek aan de keukentafel. Ik help ondernemers uit zowel België (Vlaanderen) als Nederland.

 

 

Comment Section

0 reacties op “Onder De Aandacht Bij Jouw Facebook Fans

Plaats een reactie


*


Video Marketing Topics