10 praktische tips om met video te beginnen voor je bedrijf
Direct Toegang
X
10 praktische tips om met video te beginnen voor je bedrijf
50% Complete

Voorkom fouten in je filmpje!

Download het gratis e-book met praktische tips voor het maken van een perfect filmpje.

Page content

Hoe Krijg Je Een Mooie Achtergrond Voor Je Videoopname? Green Screen?

Hoe Krijg Je Een Mooie Achtergrond Voor Je Videoopname? Green Screen?

Hoe krijg ik een mooie achtergrond voor mijn video-opname? In deze blog het antwoord hoe je een mooie achtergrond krijgt.


Hoe Krijg Je Een Mooie Achtergrond Voor Je Videoopname? Green Screen?

http://www.youtube.com/watch?v=gO7ymbQeHnI

Hieronder de tekst uit de video:

Mooie achtergrond

Er wordt nog wel eens een vraag gesteld aan mij: “Theo hoe krijg je het voor elkaar om zo’n mooie egale achtergrond te krijgen?” Ja, in  deze video leg ik uit hoe je dat voor elkaar krijgt. Hoe jij  dit ook kunt toepassen, en wat het voordeel is om het toe te passen.

 

Zo’n mooie egale achtergrond maak ik met een zogenaamd green screen. Je ziet hem nu op de achtergrond. Het is gewoon een groen doek. Het groene doek is opgenomen in een constructie. En die constructie die kun je overal neerzetten. Je ziet hier een beeld een voorbeeld van een green screen, hoe je dit kunt kopen. Volgens mij voor ongeveer 100 euro heb je al een green screen.  Met een constructie eromheen die je overal kunt gebruiken. Het voordeel van een green screen is dat je met z’n videobewerking een andere achtergrond kunt toepassen. Of nog een andere achtergrond. Dus je kunt dingen uitleggen aan de hand van de achtergrond, maar je kunt ook telkens andere achtergronden gebruiken.

 

Om deze andere achtergronden te krijgen, moet je videobewerkingsprogramma wel een speciale functie hebben. Met de meeste videobewerkingsprogramma kun je dat wel. Want het is erg handig. Ik ben benieuwd wat voor achtergrond jij gebruikt voor jouw video. Laat hieronder, onder deze video op het reactieveld even achter wat voor achtergrond jij gebruikt.

 

Wil je als ondernemer ook persoonlijke video’s maken, maar weet je niet precies waar je moet beginnen. Waar je rekening mee moet houden. Schrijf je zelf dan in voor de gratis cursus hoe maak ik een goede YouTube video voor mijn onderneming. Het inschrijven is simpel druk op de linker die hier in beeld verschijnt of op de link onderaan deze video om je zelf in te schrijven, en ik zorg voor dat meer websitebezoekers klanten worden voor jou.

 

 

Comment Section

7 reacties op “Hoe Krijg Je Een Mooie Achtergrond Voor Je Videoopname? Green Screen?


Door Joost van Herpen op 11 maart 2015

Hallo,

Goeie informatie. Welk videobewerkingsprogramma raad jij aan en is dit gratis?

Hoor graag van je.

Groet,Door Joost van Herpen op 18 juli 2016

Ik zou sony vegas 12 aan raden.


Door Lisa-Maria op 25 juli 2016

kan je het misschien makkelijker maken zonder de green screen?


Door Theo de kleijn op 25 juli 2016

Als je aan videobewerking wilt doen niet. Je hebt dan een groen of blauw doek nodig. Dit doek kun je dan vervangen in de montage door foto of video. Er zijn ook witte doeken die je kunt gebruiken als witte achtergrond.


Door Melissa op 27 december 2016

Welke app kan ik het beste gebruiken om een video op te nemen met een green screen? Het liefst een die gratis is?


Door Theo de kleijn op 28 december 2016

Hoi Melissa,

In dat geval moet je zoeken naar een gratis videobewerkingsprogramma-app die tevens goed is in green screen. Stop Motion Studio app is een app die je kunt proberen. Green screen is goed, maar zoals met vele gratis apps heeft deze app ook beperkingen bij bijvoorbeeld foto bewerking.

Succes.

Plaats een reactie


*


Video Marketing Topics