Video marketing: Hoe begin je op een efficiënte manier?
13 augustus 2015 

Video marketing: Hoe begin je op een efficiënte manier?

Video marketing: het staat vast op je “to do lijst”. Je ziet er tegenop, omdat het onder andere veel tijd kost. In dit blogartikel een tip hoe je op een efficiënte manier aan de slag gaat met video marketing voor jouw bedrijf.

Deel deze video op Facebook

Twitter over deze video

De tekst uit de video:

Waarschijnlijk heb je inmiddels ook wel door dat video marketing steeds belangrijker wordt. Maar toch komt het er telkens niet van om die stap te zetten. Om video marketing toe te passen voor jouw bedrijf. Want je hebt er geen tijd voor of je stelt het gewoon uit omdat je er eigenlijk geen zin in hebt. In deze video een handige tip hoe je toch op een efficiënte manier kunt beginnen met videomarketing.

Hoi. Mijn naam is Theo de Kleijn en ik help ondernemers met video marketing. In deze video een handige tip hoe jij als ondernemer kunt beginnen met video marketing op een efficiënte wijze. Want veel ondernemers zien wel het voordeel van video marketing, maar ze stellen het telkens uit. Ze beginnen nog niet. Dat komt volgende week wel. Of ze hebben er gewoon geen zin in.

De videodag

Wat je dan kunt doen is gewoon een datum prikken. Plan een datum in en reserveer die datum om de hele dag te besteden aan video marketing. Dat kan zijn dat je dus nadenkt over scripts. Wat voor soort video’s ga je maken. Ook maak je op die dag wat korte video’s. Een stuk of 5 korte video’s van 20 seconden is meer als genoeg. Je kunt dan denken aan het beantwoorden van vragen die je krijgt van klanten om die in een video kort te beantwoorden. Ook kun je denken aan een video om jezelf voor te stellen.

Ik kan je helpen als je geen tijd of geen zin hebt…

Heb je toch geen zin of geen tijd om het allemaal zelf toe doen, omdat je het ingewikkeld vind of veel werk. Moeilijk. Dan kan ik jou helpen. Je hoeft maar één telefoontje of e-mailtje naar mij te sturen en we plannen gewoon een halve dag in om video’s te maken voor jouw bedrijf. Het enige wat je hoeft te doen is hier naar de studio te komen. We nemen in een halve dag een paar video’s op en ik zorg voor de rest. Bel me dus even op. Mijn telefoonnummer is: 06 219 303 09. Of klik op deze link. Dan kom je uit op de contactpagina en dan kun je even een berichtje achter laten en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je meer tips over video marketing? Download dan mijn gratis e-book “10 videomarketing tips voor beginners”.

 

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen