Beginnen Met Vloggen in 2017: Vlogtip voor Ondernemers en Bedrijven
15 januari 2017 

Beginnen Met Vloggen in 2017: Vlogtip voor Ondernemers en Bedrijven

Als je in 2017 als ondernemer begint met vloggen voor je bedrijf, waar moet je dan op letten? In deze vlog een handige beginnerstips.

Als je dit filmpje bekijkt, hoef je de onderstaande tekst niet te lezen.

 

Vlogtip voor beginners

Het is al weer 2017 en ik wens je alle goeds… Het is al weer 2017 en ik wens jou alle goed toe voor 2017. Veel geluk. Veel gezondheid en dat het maar een succesvol jaar mag worden voor je bedrijf. Als je als ondernemer dit jaar aan de slag gaat met vloggen, dan heb ik nog een handige basistip voor je. De basistip is eigenlijk heel erg simpel: probeer te stralen. Probeer te lachen. Probeer positief over te komen voor de camera met energie. Als je dat doet dan zullen je vlogs wat sprankelender zijn.

Een ander voordeel is dat je de kijker beter bij je vlog betrekt. De kijker zal er langer bij blijven. Tot slot kom je gepassioneerd en gemotiveerd over, waardoor de kijker echt merkt dat je er 200% achter staat wat je vertelt. Dit is dan weer erg goed voor je expert status.

Natuurlijk is het makkelijker gezegd van mij, dan gedaan. Immers ik heb ruim 3,5 jaar vlogervaring. Vind je het lastig om energiek over te komen voor de camera? Er is eigenlijk maar één oplossing voor: gewoon gaan vloggen. Gewoon gaan doen. Proberen.

 

Videotrends

Wil je met jouw vlogs inspelen op de videotrends van 2017? Bekijk dan deze vijf videotrends. Ze zijn erg praktisch en redelijk makkelijk toe te passen.

 

Nog meer vlogtips?

Wil je nog meer vlogtips? Kijk dan even naar deze zeven praktische vlogtips.

Over de schrijver
Reactie plaatsen