Binnen Eén Dag Op Pagina Eén Van Google
12 september 2013 

Binnen Eén Dag Op Pagina Eén Van Google

Hoe kom jij als zelfstandig ondernemer binnen één dag op pagina één van Google? In dit blogartikel leg ik uit hoe dat je dat voor elkaar krijgt.

You-Tube en Google zijn van hetzelfde bedrijf. Wat je op You-Tube plaatst wordt hierdoor ook bij de zoekresultaten in Google getoond. Je ziet ze steeds vaker tussen de zoekresultaten staan: video’s.
Als jij een video op de juiste manier plaatst op You-Tube,  staat deze video binnen 24 uur op pagina één van Google.

 

Juiste zoekwoorden

Bepaal eerst op welk zoekwoord of welke zoekwoorden jij gevonden wilt worden in Google. Bijvoorbeeld je verkoopt houten tuinbanken. Je wilt dus op “houten tuinbanken” gevonden worden. Deze zoekwoorden moeten dus voor komen in de titel van jouw You-Tube filmpje.

Verder is het te adviseren om de belangrijkste woorden waarop je gevonden wilt worden, als eerste in de titel op te nemen.

 

Waardevol film

Hierna bedenk je een film met meerwaarde. Jouw film moet iets te bieden hebben. Gebruik hiervoor mijn tips voor het maken van een You-Tube filmpje. De titel van het filmpje kan zijn: “Houten tuinbanken kopen? 7 tips om een juiste keuze te maken.”

 

Vul alle velden op de juiste manier in

Het is belangrijk dat je in You-Tube alle velden op de juiste manier en volledig invult. Dit geldt ook voor opgave van zoekwoorden. Uiteraard is het ook belangrijk dat je jouw video “online” zet en niet kiest voor de optie “privé” of “verborgen”.

 

Ga met You-Tubemarketing voor meer klanten. Ik help jou graag.  Download mijn gratis e-book “10 direct toepasbare tips voor meer klanten”. Je ontvangt dan ook wekelijks tips over onder meer You-Tubemarketing.  Download dus nu mijn gratis E-book en ontvang leuke kado’s.

Over de schrijver
Reactie plaatsen