Hoger In Zoekmachines : Blogartikel Hoger Laten Scoren In De Zoekmachines [Video]
16 mei 2014 

Hoger In Zoekmachines : Blogartikel Hoger Laten Scoren In De Zoekmachines [Video]

Hoe kom je met jouw blogartikel hoger in de zoekmachines? In dit blogartikel 2 makkelijke tips die je direct kunt toepassen om hoger te scoren. Jouw concurrenten hebben het nakijken.

Video: Blogartikel Met YouTube Video Hoger Laten Scoren In  De Zoekmachines 

Hieronder de tekst uit de video:

Je hebt als ondernemer een Youtube video gemaakt. Die Youtube video heb je geembed in een blogartikel wat op je site staat. Het blogartikel bestaat dus uitgeschreven tekst met daaronder of daarboven een Youtube video. Maar hoe zorg je er nu voor dat dat blogartikel hoger komt in de zoekmachines. In deze video geef ik een hele handige tip, waardoor je op een makkelijke manier hoger scoort met jouw blogartikel in de zoekmachines.

Als je een video opneemt, dus embed in je blogartikel, dan scoor je zondermeer al hoger als dat je de video niet zou embedden. Maar hoe zorg je er nu voor dat je nog hoger scoort in de zoekmachines met dat blogartikel. Dat is eigenlijk heel simpel. Je maakt van je youtube video een mp3 audio bestand. Hoe dat werkt leg ik uit in de video die nu hieronder voorbij komt.   Dat audiobestand neem je vervolgens op in je blogartikel. Dus je blogartikel bestaat niet alleen uit geschreven tekst met de video, maar bestaat ook nog uit een audiofile.

Verschillende soorten content

Je blogartikel bestaande nu uit verschillende soorten content. Je hebt geschreven tekst. Je hebt de YouTube video. Dus beeld. En je hebt nog een aparte audio file. Dus een aparte geluidsfile.   Doordat je verschillende soorten content in je blogartikel hebt opgenomen, scoor je hoger als dat je maar één type content zou hebben. Ik laat je nu even een plaatje zien, hoe zo’n blogartikel opgebouwd is. Je ziet dus de tekst. De youtube video. En de audiofile. Verder is mijn advies om audio op twee manieren aan te bieden aan de websitebezoeker.   Enerzijds door middel van een audioplayer:

[jwplayer player=”1″ mediaid=”2549″]

Anderzijds door middel van een download knop. Als mensen op die knop gaan staan, dat mensen ook de file kunnen downloaden. Dus de audiofile kunnen downloaden van het internet.

 

Dat waren dan wat tips om jouw blogartikel hoger te kunnen laten scoren in de zoekmachines.   Laat jouw reactie hieronder achter en schrijf jezelf gratis in voor de cursus “hoe maak ik een goede YouTube video voor mijn bedrijf”.

Over de schrijver
Reactie plaatsen