Blogartikel Schrijven: Heb Jij Hier Ook Moeite Mee?
03 oktober 2014 

Blogartikel Schrijven: Heb Jij Hier Ook Moeite Mee?

Heb jij ook moeite met het schrijven van een blogartikel? In dit blogartikel een handige tip om makkelijk een blogartikel te maken.

Deel deze video op Facebook

Twitter over deze video

De tekst uit de video + handige tips:

Ben jij ondernemer en heb je moeite met het schrijven van een blof. Blog. Biep. Ben jij ondernemer en heb je moeite om een blogartikel schrijven. Blijf dan kijken. In deze video een hele handige tip, hoe je op een makkelijke manier een blog maakt. Hoi. Mijn naam is Theo de Kleijn en ik help ondernemers met video marketing. In deze video een gratisvoorbeeld om makkelijk te bloggen. Pfff. Misschien herken je dit ook. Als je een blog aan het schrijven bent, dat je moeite hebt om een goede blog te schrijven.

Blogartikel schrijven

Blogartikel schrijven: vooral een kwesie van volhouden en waardevolle content leveren

Videoblog

Dan is een videoblog wat jij nodig hebt. Een videoblog is dat je eigenlijk een blogartikel maakt, maar dan spreek je het gewoon uit voor de camera. Dus je zou het eens kunnen proberen. In plaats van een geschreven blogartikel een videoblog te maken. Eén van de voordelen van de videoblog is dat je ook goed gevonden wordt op YouTube, omdat je blog ook op YouTube gezet wordt. Dit in tegenstelling tot een geschreven blogartikel. Een ander voordeel is dat je je videoblog op kunt nemen in je website, waardoor je website weer net iets hoger scoort. Een derde punt is, dat je van je videoblog ook een geschreven blogartikel kunt maken. Hoe dat werkt heb ik uitgelegd in de video die je hier aan kunt klikken. Je denkt misschien bij jezelf: “leuk en aardig Theo. Leuk dat je je videoblog promoot. Maar hoe moet ik nu precies beginnen met een videoblog”. Nou ja. Om jou op weg te helpen heb ik het gratis E-book. En dat ebookje vind je hier. Het ebook heet: 10 videomarketing tips voor beginners. En in dit boek staat onder andere uitgelegd hoe je, ja met een video begint. Abonneer jezelf ook nog even op mijn YouTube kanaal als je nog geen abonnee bent. Dit kun je doen door op de knop abonneren te drukken. Die vind je hieronder.  En kijk ook naar mijn andere video’s die hieronder ergens in beeld rondzwerven. Ik wens je in ieder geval nog een fijne dag toe.

Blog schrijven voorbeelden: mijn ervaring

Het bloggen kost mijn veel tijd en energie. Toch heb ik binnen 3 jaar, 400 blogartikelen geschreven. Maar ja wat levert het dan op? Nou gemiddeld zo’n 350 bezoekers per dag (d.d. augustus 2016). Mijn hele ervaring kun je hieronder zien en horen:

Meer websitebezoekers door handige blogtip

De volgende tip, passen nog niet echt veel ondernemers toe. Toch krijg je door deze tip een win-win-win situatie:

  1. Je levert verschillende soorten content, waardoor je blog beter bekeken wordt.
  2. Je post je blog ook op YouTube, zodat je blog daar ook gevonden wordt.
  3. Je website rankt hoger, mede door de langere bezoek/kijktijd op je website.

Hieronder het geheim:

Aan de slag met vloggen?

Vloggen is een perfecte aanvulling op bloggen. Wil je een goede start maken met zakelijk vloggen? Schrijf jezelf dan in voor de praktische workshop videomarketing.

Over de schrijver
Reactie plaatsen