Business Bootcamp: De Opkikker Voor Jouw Bedrijf

Business Bootcamp: De Opkikker Voor Jouw Bedrijf

Op 5 en 6 oktober 2013 was het dan zo ver: De Business Bootcamp in Nieuwegein. Waarom is dit ook iets voor jou als ondernemer? Lees mijn ervaring en schrijf jezelf in voor de volgende Bootcamp.

 

Business Bootcamp: evenement of bijeenkomst?

Ruim 2000 ondernemers hebben zichzelf uitgenodigd/aangemeld voor dit evenement of moet ik zeggen bijeenkomst. Het was beide: netwerken, voorlichting, maar ook actief dingen doen.

 

Eyeopener

Tijdens de Business Bootcamp wordt waardevolle informatie gegeven. Tussendoor krijg je ook wel wat “verpakte reclame”. Voor veel ondernemers zal er toch een andere kijk op “het werk” ontstaan. De nieuwe marketing van “veel gratis geven” komt uitgebreid aan bod.

 

Goedkoop

Voor de tweedaagse Business Bootcamp betaalde iedere deelnemer slechts 47 Euro! Hiervoor krijg je waardevolle informatie en veel netwerkmogelijkheden (en dus contacten) voor terug. Uiteraard ben je wel twee dagen van je weekend kwijt. Dus naast die 47 Euro ben je ook twee dagen kwijt.
Ik vond het de investering meer dan waard. De Business Bootcamp helpt je echt om je bedrijf naar het volgende level te trekken. Alles valt of staat wel met eigen inzet en gewoon doen.

 

Comfortzone

Tijdens de tweedaagse wordt je min of meer gedwongen om uit je comfortzone te treden: dingen te doen die je normaal niet zou doen. Voor sommige ondernemers was het naar de Business Bootcamp gaan (te zitten in een zaal van 2000 personen) al een uitdaging/buiten je comfortzone treden. Het klinkt gevaarlijk: buiten je comfortzone treden, maar alleen dan kom je verder. Een positief punt is dat je door het te doen, positieve energie krijgt. Energie die je verder brengt en helpt om het volgende level in je bedrijf te halen.

 

Tsjakka

Inspiratie, energie, netwerken, veel gelijksoortig gestemde mensen, positiviteits “oefeningen”.  Allemaal factoren voor het tsjakka gevoel. Ook door dit gevoel kom je verder.

 

Doen!

Het belangrijkste punt is om te doen. Je leert veel en krijgt veel energie, doet contacten op…maar nu ook doorzetten. Ben je nog niet bij de Business Bootcamp geweest. Dan is je Doen stap nu om jezelf in te schrijven als je jouw bedrijf naar een hoger nivo wilt trekken.

 

Business Bootcamp: Mijn Ervaring

Over de schrijver
Reactie plaatsen