Kom Van Je Camera Angst Af Techniek [Pas Gelijk Toe]

Kom Van Je Camera Angst Af Techniek [Pas Gelijk Toe]

Je vind het als ondernemer lastig om jezelf persoonlijk te presenteren voor de camera. Eigenlijk heb je last van camera-angst. Je vind het lastig om tegen iets te praten wat niets terug zegt. Tegen iets wat geen emoties toont. In deze blog een handige techniek, waardoor het opnemen van een persoonlijke video een fluitje van een cent wordt.
Bekijk snel de video:

Als je dit filmpje bekijkt, hoef je de onderstaande tekst niet te lezen.

Camera Angst Overwinnen Doe Je Zo

Het zweet breekt je uit. Je hebt last van een verhoogde hartslag en je krijgt geen woord meer uit je mond. Camera angst. Heel veel ondernemers hebben er last van. Ze durven geen persoonlijke video’s te maken zoals ik nu doe. En misschien geldt dit ook wel voor jou. Dat je het gewoon lastig vindt en moeilijk vindt en heel erg spannend vindt om zo voor de camera je verhaal te vertellen als ondernemer. In deze video geef ik een handige tip hoe je camera angst kunt overwinnen.

Hoi. Mijn naam is Theo de Kleijn en ik help ondernemers hoe ze zelf geweldige filmpjes voor hun bedrijf kunnen maken. In deze video gaat het dus over camera angst. Hoe kom je daar als ondernemer nu over heen? Dus hoe krijg je het voor elkaar dat je filmpjes gaat maken net zoals deze, waarbij je persoonlijk in beeld te zien bent. Ik ben bezig met de videoserie “overwin camera-angst en maak gemakkelijk je eerste filmpje“.

In het kader van die videoserie heb ik een leuke techniek ontwikkeld die ik je eigenlijk niet wil onthouden. Die techniek helpt jou om die eerste stappen te zetten om camera angst te overwinnen. Die techniek ga ik nu met je bespreken. Dus ben je er klaar voor? De techniek heet “de samen met mij techniek”. De “samen met mij techniek”, is eigenlijk heel simpel. Je neemt plaats achter je computerscherm of achter je laptop als je maar een groot scherm hebt. Je pakt je smartphone en je drukt op record. Dus dat je smartphone een filmpje van jezelf gaat maken.

Zet de smartphone dan onder het computerscherm neer. Dus dat je mij nog steeds kunt aankijken . Dus als je dit filmpje afspeelt je computerscherm kun je mij nog steeds zien, maar daaronder heb je dus je smartphone die dus het filmpje opneemt voor jou. In de video ga ik jou wat vragen stellen. Dus bijvoorbeeld stel ik de vraag: “wat is het leukste wat je deze week hebt meegemaakt?”. Daarna ga jij antwoord geven op mijn vraag. Het antwoord op mijn vraag wordt dus opgenomen met je smartphone. Je kijkt dus niet naar je smartphone die ligt dus onder het scherm, maar die neemt jou dus wel op, maar je kijkt mij dus aan. Voordeel van die techniek is dat je zo al leert te praten tegen iets wat niet echt een mens is. Zo’n camera is ook niet echt een mens. Dus ik zal een voorbeeldje doen. Dus stel dat dit de samen met mij techniek video is dan stel ik dus een vraag aan jou: “wat vond je deze week het leukste wat je mee hebt gemaakt?”. Ik ben benieuwd naar jou antwoord. Dat is wel een heel leuk voorval. Zo gaat het dus.

Wil jij als ondernemer nu een persoonlijke “samen met mij video”. Dat kan. Ik maak hem gratis voor jou. Er zijn twee voorwaarden. Voorwaarde één is dat je ondernemer moet zijn. Voorwaarde twee is dat je gewoon camera-angst hebt. Dat je geen persoonlijke filmpjes durft te maken. Je kunt jezelf daar voor inschrijven. Het inschrijven is simpel. Klik even op deze link voor een gratis video. Als je op die link klikt, dan kun je jezelf inschrijven en dan maak ik speciaal voor jou “de samen met jou video”.

Over de schrijver
OnePaper
Door

OnePaper

op 20 Apr 2017

Theo, ik denk dat veel ondernemers zich hierin kunnen vinden! Vaak zie je video's voorbij komen met interviews die niet zo soepel lopen. Handige training dus! Petra

Theo de kleijn
Door

Theo de kleijn

op 22 Apr 2017

Hoi Petra, Dankjewel voor je toevoeging. Groetjes, Theo

Reactie plaatsen