De Kracht Van Video Voor Jouw Bedrijf

Dat video’s belangrijk zijn voor de verkoop van producten en diensten blijkt wel uit dit onderzoek. Een leuke opsomming  is gemaakt door Animoto. Wauw! De kracht van video….. een gemiste kans als jij video nog niet toepast voor je product of dienst. Lees snel de resultaten van het onderzoek.

Door video wek je meer vertrouwen. Creëer je een positief beeld bij de kijker die voor het eerst met jouw bedrijf kennis maakt. Video geeft jou ook een onderscheidende factor ten opzichte van de concurrentie. Immers veel bedrijven maken nog geen of onvoldoende gebruik van video. En mocht jouw concurrent wel gebruik maken van video, dan zal dit zeker niet op dezelfde manier zijn als jij dat doet.

De onderstaande feiten komen uit een onderzoek onder Amerikaanse consumenten.

Enkele feiten:
96% van de consumenten vinden video’s nuttig bij het maken van online aankoopbeslissingen.
• Je hebt bijna 75% meer kans om een product of dienst te verkopen als de consument in een video meer uitleg krijgt over het product of dienst.

Vooral bij de uitlegvideo over een product of dienst kan veel winst gehaald worden, door de video op de juiste manier te maken. Maak dus verbinding met je klant op een manier die bij jouw past en die jou op een makkelijke manier veel klanten oplevert. Ook als je ligt te slapen. Schrijf jezelf daarom gratis in voor de cursus hoe maak ik een goede YouTube video voor mijn bedrijf. In de cursus krijg je stap voor stap uitleg hoe je een video maakt voor jouw bedrijf, die echt klanten oplevert. Schrijf jezelf in.

De feiten

Hieronder alle feiten uit het Amerikaanse onderzoek. Video geeft ook een positief effect op de uitstraling en branding van je bedrijf.  Maar liefst 71% ervaart een bedrijf positief, als dat bedrijf videocontent maakt.  Ook blijkt uit het onderzoek dat consumenten houden van korte video’s. 83% van de consumenten geeft de voorkeur aan video’s van korter dan 5 minuten. Lees hier mijn artikel over hoe lang een video moet zijn, om te voorkomen dat kijkers afhaken.

De kracht van video voor jouw bedrijf

De kracht van video voor jouw bedrijf

Over de schrijver
Reactie plaatsen