Duidelijkheid Waar Jouw YouTubekanaal Over Gaat: 2 Tips
02 juni 2014 

Duidelijkheid Waar Jouw YouTubekanaal Over Gaat: 2 Tips

Door snel duidelijkheid te geven waar jouw YouTubekanaal over gaat, vergroot je de kans op abonnees. Maar hoe zorg je er voor dat de bezoeker van jouw YouTube kanaal snel weet waar jouw kanaal over gaat? In deze blog 2 tips.

Video: Duidelijkheid Waar Jouw YouTubekanaal Over Gaat: 2 Tips

De tekst uit de video:

 

Om te voorkomen dat bezoekers van jouw youtube kanaal snel de weg zijn, moet je snel duidelijkheid geven, waar jouw youtube kanaal over gaat. In deze video geef ik jou twee tips, waardoor bezoekers van youtube kanaal heel snel doorhebben waar jouw YouTube kanaal over gaat. Bij een website moet je websitebezoekers snel duidelijkheid geven waar jouw website over gaat, anders zijn de websitebezoekers weg en zie ze nooit meer terug. Datzelfde geldt ook voor jouw youtube kanaal. Als je niet snel duidelijkheid geeft waar jouw YouTube kanaal over gaat, dan zijn de bezoekers van jouw youtube kanaal zo weer weg en zie je die waarschijnlijk nooit meer terug. In deze video dus twee tips, hoe je het snel duidelijkheid kunt geven aan de bezoekers van jouw youtube kanaal.

Tip 1

Tip 1: vermeld in de header van jouw youtube kanaal kort en bondig waar jouw youtube kanaal over gaat. Als voorbeeld pak ik even mijn eigen youtube kanaal. Hier kun je de header van mijn YouTube kanaal zien en die geeft dus kort en krachtig aan, waar mijn YouTube kanaal over gaat en wat er te halen is op mijn youtube kanaal.

Tip 2

Tip 2 is dat je een pakkende kanaaltrailer oftewel welkomstvideo maakt voor jouw youtube kanaal. Pak in de eerste 4 seconden van jouw kanaaltrailer de aandacht van de kijker. Dit doe je door herkenning te creëren. Meer tips over een goede kanaal trailer vind je in mijn andere video. Deze video komt nu in beeld.

Videomarketing?

Wil je als ondernemer voor liggen op de concurrentie en aan de slag gaan met videomarketing. Schrijf je nu gratis in voor de cursus “hoe maak ik een goede youtube video van mijn bedrijf”. Inschrijven is simpel. Klik op deze link en schrijf je zelf in.

Over de schrijver
Reactie plaatsen