Eigen YouTube Video Downloaden (vanaf je eigen YouTube kanaal) | Stap voor stap handleiding
18 november 2015 

Eigen YouTube Video Downloaden (vanaf je eigen YouTube kanaal) | Stap voor stap handleiding

Hoe download je een YouTube video van je eigen YouTube kanaal? In deze video leg ik het jou stap voor stap uit.

Eigen YouTube Video Downloaden (vanaf je eigen YouTube kanaal) | Stap voor stap handleiding

 

Inleidende tekst:

Je wilt een videobestand die staat op jouw YouTube kanaal downloaden vanaf het internet. Zo kun je het bestand mooi bewaren en opslaan op je eigen computer of externe harde schijf. Handig als backup als je YouTube kanaal verwijderd wordt of gehackt wordt en door de hacker alle video‘s worden gedelete. Dit binnenhalen van de videofile kun je doen via videobeheer. Bij de betreffende video op het tabje “bewerken“ klikken en daarna op download drukken. Je kunt alleen de video in MP4 formaat / bestand terug opslaan. In deze film leg ik stap voor stap uit hoe je een videobestand van je kanaal afhaalt c.q. overzet op een externe opslag.

 

Tekst uit de video:

Downloaden YouTube video

In deze video leg ik uit hoe je een YouTube video van je eigen YouTube kanaal kunt downloaden. Hoi. Mijn naam is Theo de Kleijn en ik help ondernemers met videomarketing. In deze video leg ik je dus uit hoe je jouw YouTube video van je eigen YouTube kanaal kunt downloaden. Hoe je dat kunt doen, kan ik het beste uitleggen achter de computer. Dus loop je even mee. Om jouw YouTube video van je eigen YouTube kanaal te kunnen downloaden moet je eerst inloggen in je YouTube kanaal. Dan klik je hier rechtsboven op je eigen icoontje en klik je op creater studio. Vervolgens ga je naar videobeheer en selecteer je de video die je wilt downloaden. Bijvoorbeeld deze. Dan ga je bij de betreffende video naar het driehoekje. Dat klik je aan. Krijg je een uitklapscherm. Dan selecteer je “mp4 downloaden”. Nou, je ziet hier dus dat de betreffende video in MP4 vorm is gedownload. Heb je een vraag over YouTube, videomarketing of het zelf maken van video’s? Laat jouw vraag dan in het reactieveld onder deze video even achter en wie weet beantwoord ik jouw vraag morgen. Vergeet jezelf ook niet te abonneren op mijn YouTube kanaal, want dan ontvang je wekelijks tips over videomarketing. Ben ik aan de beurt? Nee. Ik heb al vier op een rij.

Over de schrijver
Gert Jan Horzelenberg
Door

Gert Jan Horzelenberg

op 17 Jan 2019

Beste Theo, Leuk filmpje over downloaden van je eigen youtube video's. Ik kwam deze video van je tegen omdat ik zie dat ik sommige van mijn video's niet kan downloaden en sommige wel. Het verschil zit hem niet in dat de ene wel mp4 is en de anderen niet. Heb jij enig idee waaraan dat wel zou kunnen liggen?

Reactie plaatsen