Facebook Marketing Plan Tip

Heb je als bedrijf al een Facebook Marketing Plan? Ja? Dan moet je zeker deze tip toepassen. Uit de serie “Facebook Video Marketing Tips”, in dit vlogartikel: tip 6.


Kijk de video en ontdek wat tip 6 is.

Like mijn Facebook Pagina en blijf op de hoogte van nieuwe video marketing tips.

 

Laat ik gelijk met de deur in huis vallen: ik heb geen verstand van een Facebook marketing plan. Hoe je zo iets maakt en waar je rekening mee moet houden. Waar ik wel verstand van heb is video. Ik kan met je meedenken hoe video jouw  marketing plan kan ondersteunen. Hoe het meer rendement kan geven. Meer vertrouwen kan geven en hoe je filmpjes structureel inzet om online zichtbaarder te worden en meer klanten voor je bedrijf te krijgen.

Belangrijk is wel om out of the box te denken met videocontent. Met name de eerste 3 seconden van de video zijn belangrijk. Ook moet je het anders doen dan anderen. Immers Facebook is verzadigd. De aandachtsspanne is er amper meer en wordt alleen maar minder. Toch liggen er zeker nog kansen voor met name zelfstandig ondernemers. Kijk maar eens hoe weinig ondernemers filmpjes van zichzelf posten. Dus als jij wel die ondernemer bent die filmpjes online zet, dan lig je in dat op zicht al voor. Ben je op dat opzicht al onderscheidend. Toch ben je er dan nog lang niet. Met name het aandacht trekken en authenticiteit zijn belangrijk. Ook waardevolle informatie geven en interactie met je volgers zijn belangrijke pijlers.

Meer informatie over Facebook Videomarketing? Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek aan de keukentafel. Ik help ondernemers uit zowel België (Vlaanderen) als Nederland.

 

Film tips

Even snel een Facebook filmpje maken voor je bedrijf: waar moet je op letten? Wat moet je zeker doen en wat is beter om niet te doen. In deze serie van 10 korte Facebook filmpjes geef ik je direct toe te passen praktische tips. De bovenstaande video is tip 6 uit de serie.

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen