Filmen Met Je Smartphone: Filmpositie
11 augustus 2016 

Filmen Met Je Smartphone: Filmpositie

Wat zijn drie makkelijke filmpositie’s en wanneer gebruik je welke positie? In deze video leg ik elke positie uit aan de hand van een praktisch voorbeeld.

Als je deze video bekijkt, hoef je de onderstaande tekst niet te lezen

 

tekst uit het filmpje:

Hoe moet je nu precies filmen met je smartphone? Onderste boven? Horizontaal of verticaal? In deze video leg ik al de drie de mogelijkheden uit. Hoi. Mijn naam is Theo de Kleijn en ik help ondernemers met videomarketing.

Als je aan video marketing doet, dan is les één: film horizontaal met je smartphone. Dat is les één. Alleen soms is het handig om ondersteboven te filmen. Dat heb je net kunnen zien. Als je bijvoorbeeld opent of even de aandacht wilt pakken. Dat mensen denken: wat is hier aan de hand? Dan kun je dus een onderste boven film toepassen. Wanneer kan het handig zijn om een verticale video te maken? Dat is in het geval van een Facebook video. Dus maak je een Facebook video, dan zou je eens kunnen proberen om die verticaal te filmen. Dan heb je dus twee van die zwarte balken naast de video, maar dan valt jou video als het goed is meer op in de tijdlijn.

Horizontale video’s pas je toe als je gewoon een video maakt voor op je website of op YouTube. Dat het gewoon een kwalitatieve goede video moet zijn. Meer tips om te filmen met je smartphone? Lees dan deze tips.

 

Wil je meer tips over videomarketing, download dan gratis het e-book 10 videomarketing tips voor beginners. Hij staat aan die kant. Dus klik er even op. Ik wens je tot slot nog een hele fijne dag toe. Ik ga even van het mooie weer genieten vandaag. Als het goed is kunnen we dadelijk weer aan de slag, nadat de straaljagers zijn uitgevlogen.

Over de schrijver
Reactie plaatsen