10 praktische tips om met video te beginnen voor je bedrijf
Direct Toegang
X
10 praktische tips om met video te beginnen voor je bedrijf
50% Complete

Voorkom fouten in je filmpje!

Download het gratis e-book met praktische tips voor het maken van een perfect filmpje.

Page content

Filmpjes maken App Android | Stappenplan

Filmpjes maken App Android | Stappenplan

Ga je als ondernemer filmpjes maken met je smartphone? Volg dan het stappenplan van Justin Brown. Resultaat: makkelijk filmen, mooi resultaat en tevreden kijkers.

Filmen met je Android smartphone

Als je net begint met filmpjes maken voor je bedrijf, dan is het niet nodig om een dure camera te kopen. Begin met wat je hebt: je Android smartphone. Wat moet je in basis weten? Hoe zet ik de smartphone op camerastand en waar zit dan de record knop.

Toch komt bij een goede video voor je bedrijf meer kijken. Voorkom dat het een tussen de soep en aardappelen video wordt. Ga dus voor enige kwaliteit, maar ben in het begin niet te perfectionistisch. Perfectionisme wekt in het begin frustratie op. Tevens kan het de bevestiging oproepen waar je misschien op gehoopt had: “zie je nu wel dat het niet lukt”.  Gevolg: je stopt er mee. Dat is jammer want anno 2018 is video niet meer weg te denken als onderdeel van je marketing.

Onlangs kwam ik deze uitlegvideo tegen van Justin Brown. Justin legt stapsgewijs uit hoe je begint met filmpjes maken met je smartphone. Kortom een handig filmpje, voor als je aan de slag wilt met video’s maken voor je bedrijf:

Justin legt stap voor stap uit hoe je goede filmpjes maakt met je Android smartphone

 

Verkopen met video?

Wil je aan de slag om te verkopen met video voor je bedrijf? Volg dan de praktische workshop videomarketing. In de workshop leer je om zelf inhoudelijke goede filmpjes te maken die klanten opleveren.

Comment Section

0 reacties op “Filmpjes maken App Android | Stappenplan

Plaats een reactie


*


Video Marketing Topics