Filmpjes Maken Uitbesteden?

Je hebt als ondernemer door dat filmpjes bijdragen aan online zichtbaarheid. Toch komt het er maar niet van om zelf filmpjes te maken voor je bedrijf. Kan ik het uitbesteden? Wat kost dat dan?

Ergens knaagt het. Je voelt dat je filmpjes moet maken. Je voelt dat filmpjes bijdragen aan online zichtbaar zijn. Dat het bijdraagt aan de know, like en trust factor. Dat je niet achter kunt blijven om videocontent te maken…

 

Maar ja. Het komt er niet van. Je ziet er als een berg tegen op. Hoe begin ik? Wat voor video’s moet ik maken en hoe kunnen deze filmpjes mijn marketing ondersteunen? Ook ontbreekt het je aan tijd. Je hebt twijfels: hoe kom ik over op camera? Wat moet ik zeggen? Waar neem ik de filmpjes op?

 

Kortom je bent aan het uitstellen: het komt wel een keer. Die keer, die komt niet meer. afstel dus. Dat is jammer want mensen die op zoek zijn naar jouw product of dienst, kunnen jou zo online minder goed vinden. Daarnaast straalt een persoonlijke video veel vertrouwen uit. Kijkers zullen sneller zaken met je gaan doen. Afijn ik ga hier niet een heel pleidooi doen voor videomarketing…. want dat was je al duidelijk anders zoek je niet op “filmpjes maken uitbesteden”.

Door ervaring voor en achter de camera, weet ik precies waar ik op moet letten

 

Op zoek naar iemand die jou kan helpen?

Ben je op zoek naar iemand die jou kan helpen met filmpjes maken voor je bedrijf? Ben je zelfstandig ondernemer en wil je met name persoonlijke filmpjes in gaan zetten voor je bedrijf? Video’s posten op YouTube en/of Facebook? Ik kan je hierbij het filmgedoe uit handen nemen. Meedenken over de soort filmpjes. Meedenken over de teksten. De filmpjes hier opnemen. Monteren en online zetten. Ik neem je alle zorgen uit handen. Neem vrijblijvend contact met mij op.

Enkele voorbeelden van geleverde filmpjes:

 

Neem vrijblijvend contact met mij op

Ik help jou graag met het maken van filmpjes. Wil je begeleiding of wil je dat ik (persoonlijke) filmpjes maak voor je bedrijf? Neem contact met mij op en ik bespreek graag de mogelijkheden met jou.

Over de schrijver
Reactie plaatsen