Goedkope YouTube Video’s Laten Maken Of Zelf Doen?

Goedkope YouTube Video’s Laten Maken Of Zelf Doen?

Wil jij op een goedkope manier YouTube video’s laten maken voor jouw bedrijf? Wil je video’s die echt voor jou werken? Video’s die geld voor jou verdienen, terwijl je ligt te slapen?

Besteed het maken van video’s dan niet uit, maar houdt het in eigen hand. Schrijf jezelf gratis in voor de cursus “hoe maak ik een goede YouTube video voor mijn bedrijf”.

In deze cursus leer je stap voor stap:

  1. Hoe je zelf video’s op een eenvoudige en zeer goedkope manier maakt.
  2. Hoe je in weinig tijd een geweldige video maakt.
  3. Dat je gewoon gebruik kunt maken van bestaande apparatuur die je al hebt, om YouTube video’s te maken.
  4. Wat de ingrediënten zijn voor een succesvolle video.
  5. Hoe je van kijkers, klanten maakt.
  6. Hoe je hoog kunt scoren met je video in de zoekmachines.

Klik hier om jezelf in te schrijven.

Door jezelf in te schrijven maak je kans op 5 gratis video’s voor jouw bedrijf, door mij gemaakt. Goedkoper dan gratis kan niet. Schrijf jezelf dus nu meteen in en profiteer van nog meer gratis cadeaus.

Wil je vandaag al aan de slag. Dan heb ik 6 beginnerstips waar je rekening mee moet houden als je zelf YouTube video’s gaat maken.

Tip 1: Zelf in beeld

Maak YouTube video’s waar je persoonlijk in beeld komt. Dit wekt meer vertrouwen. Hierdoor zal de kijker sneller geneigd zijn om je product of dienst af te nemen.

Tip 2: Goede audio

Het allerbelangrijkste van de video is dat je goed te verstaan bent. Geluid is nog belangrijker dan beeld. Het kan je video maken of breken. Klik hier voor meer tips over goede audio.

Tip 3: Plan een videodag in

Neem op één dag bijvoorbeeld 10 video’s op. Dit is efficiënt en je kunt er weer een tijdje mee vooruit.

Tip 4: Maak YouTube video’s niet te lang

Kijkers haken steeds sneller af. Een YouTube video van één tot hooguit anderhalve minuut is lang genoeg om de aandacht van de kijkers vast te houden.

Tip 5: 12 Tips voor een tijdens de opname

Waar moet je allemaal op letten als je een video opneemt? Ben jezelf. Sta er stralend en positief op. Klik hier voor 12 tips die je moet toepassen om een geslaagde videoopname te maken.

Tip 6: 9 Tips voor de techniek tijdens de opname

Ook moet de techniek tijdens de opname goed zijn. Alleen zo maak je een goede video die er perfect uitziet. Zorg voor goed licht. Zorg er voor dat de camera stabiel staat. Klik hier voor de technische tips en hoe je de tips uit voert in de praktijk.

Tip 7: Gratis cursus

Schrijf jezelf in voor de gratis cursus “hoe maak ik een goede YouTube video” voor mijn bedrijf. Tijdens de cursus neem ik je stap voor stap mee om zelf een (goedkope) video te maken voor jouw bedrijf. Ook leer je wat je moet toepassen in je video, om je video te laten werken voor jou. Om van kijkers klanten te maken. Tot slot maak je kans op 5 gratis YouTube video’s die ik maak voor jouw bedrijf. Schrijf jezelf dus snel in.

Over de schrijver
Reactie plaatsen