Gratis Bewegende Achtergronden Voor Jouw YouTube Video
14 november 2015 

Gratis Bewegende Achtergronden Voor Jouw YouTube Video

Bewegende achtergronden voor jouw YouTube video. Waar kun je deze krijgen? In deze video leg ik het uit. Daarnaast geef ik een kijkje op de website waar je de achtergronden gratis kunt downloaden.

Tip: als je de bovenstaande video kijkt, hoef je de onderstaande tekst niet te lezen.

Inleidende tekst:

Soms wil je een professionele bewegende achtergrond. Een videobeeld die draait, flitsend is en kan tippen aan de achtergrondbeeld wat je bijvoorbeeld op het 8 uur journaal ziet. Toch adviseer ik jou als zzpér niet om deze bewegende filmbeelden vaak toe te passen bij een videoboodschap waar je persoonlijk in beeld te zien bent. Het komt dan te overdreven over. Of je moet een show willen geven, maar voor ondernemers blijft mijn advies: “schoenmaker blijft bij je leest”. Daarnaast moet zo’n show fragment ook passen bij de stijl die je als ondernemer zelf wilt uitstralen op YouTube video’s. Het moet dus geen “ver van je bed show” worden, anders kom je op de video anders over dan in werkelijkheid. Dit is slecht voor het vertrouwen als iemand jou in het echt ziet.
Afijn, wil je toch een keer uit de schoolbanken klappen en je YouTube video gratis voorzien van een “wauw effect”, dan is een mooie achtergrond welkom. Vooral in een persoonlijke video, moet je werken met een zogenaamd green screen oftewel groen doek. Met chroma key kun je dan je video bewerken. Een green screen gebruik je doorgaans in een (thuis) studio. In dit filmpje leg ik uit waar je een draaiend beeldeffect gratis kunt downloaden.

Achtergronden voor jouw YouTube video

Tekst uit de video:

In deze video leg ik uit waar ik de gratis achtergronden heb gedownload die in deze video voorbij zijn gekomen. Hoi. Mijn naam is Theo de Kleijn en ik help ondernemers met video marketing. In deze video leg ik dus uit waar ik de gratis achtergronden heb gedownload die ik in de video heb gebruikt die hier voorbij komt. Wat zijn we eigenlijk aan het doen jongens? Volgen mij zijn we een beetje troep aan het maken. Nou. Waar ik dat gedownload heb, dat kan ik het beste uitleggen achter de computer. Dus loop je even mee. Zo ik zit achter de computer. Op de website van Movietools.info. Hier heb ik de gratis achtergronden gedownload. De gratis loops. Op de website staan ongeveer 200 verschillende loops die je dus kunt gebruiken als achtergrond. Ze zijn wel hoofdzakelijk geschikt voor green screen. Dus als je een video opneemt met green screen dan kun je dus de loops toevoegen die op deze site staan. Het is gratis. Kijk wel even naar de license information. Daarin staat uitgelegd waar je rekening mee moet houden als je de achtergronden gebruikt. Heb je vragen over videomarketing, het zelf maken van video’s of YouTube? Laat jouw vraag dan in het reactieveld, onder deze video even achter dan gaan wij even verder met het opruimen van de troep hier. Even alle kaartjes opruimen jongens.

Over de schrijver
Reactie plaatsen