Handelsmerk In een Filmpje

Hoe kun je jouw eigen merk versterken in een filmpje? In deze video het antwoord. Speciaal voor zelfstandig ondernemers die zelf het gezicht (en dus merk) van hun bedrijf zijn.

Hoe promoot jij jezelf, zodat je opvalt en blijft hangen in het geheugen van de kijker?

tekst uit de video:

Hoi. Mijn naam is Theo de Kleijn en ik help ondernemers met video marketing. In deze video gaan we het hebben over.. handelsmerk. Ja. Daar gaan we het over hebben. Een handelsmerk kan dus zijn dat je in het begin van de video altijd even op je spiekbriefje moet kijken. Dat is een handelsmerk. Dat is hoe je over komt op video. Hoe je persoonlijk over komt op video.

Een ander handelsmerk kan zijn, dat je wijst. Net zoals ik in het begin van de video deed. Het is een persoonlijke eigenschap die de kijker van jou onthoudt op video. Het is dus geen logo of een tekstje in beeld.

Ik zou zeggen: ga voor je zelf even na wat is jouw branding in de video? Hoe wordt jij onthouden? Een handelsmerk kan ook een hoofddeksel zijn. Wil jij als ondernemer aan de slag met kwalitatieve goede filmpjes maken voor je bedrijf. Download dan gratis mijn e-book. Mijn gratis e-book: 10 videomarketing tips voor beginners.

Beter onthouden

Reeds eerder heb ik een artikel geschreven hoe je beter onthouden wordt met jouw filmpje. Hierbij lag de nadruk meer op uiterlijk vertoon. Een handelsmerk kan dit dus ook zijn, maar kan ook een trekje/eigenschap zijn.

Branding in jouw filmpje

Naast handelsmerken zijn er nog andere mogelijkheden om de branding van je bedrijf in een filmpje over te laten komen. Bekijk even deze drie brandingtips.

Hulp nodig?

Waar ligt jou handelsmerk en hoe presenteer je die in een filmpje? Jouw eigenschappen en handelingen zijn voor jezelf doodgewoon, maar kunnen voor anderen juist aantrekkelijk zijn. Neem vrijblijvend met mij contact op en we kijken samen hoe we meer branding van jouw bedrijf, kunnen overbrengen op video. Zodat je onthouden wordt. Jezelf onderscheidt.

Over de schrijver
Reactie plaatsen