Hoe Begin Je Met Video Marketing?

Veel ondernemers weten dat videomarketing steeds belangrijker wordt. Dat ze eigenlijk niet achter kunnen blijven…. Maar ze hebben geen idee hoe ze precies moeten beginnen. In dit artikel leg ik uit wat stap één is om met video marketing aan de slag te gaan.

Tweet over deze video

Deel deze video op Facebook

 

De tekst uit de video:

Je bent ondernemer en je wilt beginnen met video marketing maar hebt geen idee hoe je nu precies stap één moet zetten? Waar moet je beginnen? In deze video een heel erg handige tip hoe je begint met video marketing.

 

Mijn naam is Theo de Kleijn en ik help ondernemers met video marketing. In deze video dus een korte tip hoe je begint met video marketing. Veel ondernemers hebben geen idee, hoe ze stap één zetten en hoe ze het allemaal moeten doen. Ze zijn bang van de techniek. Allemaal technische dingen. En voor de camera staan is ook een beetje moeilijk.

 

Het recept om te beginnen met video marketing

Dus ja, hoe begin je? Ik kan eigenlijk één recept geven om te beginnen met video marketing en dat is dat je het gewoon moet gaan doen. Pak je gewoon je smartphone, zoals ik hier heb en ga gewoon eventjes een filmpje van jezelf maken. Het is heel erg simpel en ja, je raakt er door vertrouwd te raken voor de camera. Je leert daardoor te praten tegen de videocamera. Ja, al doende leert men dus gewoon meters maken.

Meer informatie? Bekijk even het artikel over hoe je jouw eigen filmpje maakt.

 

Hulp nodig. Een zetje….

Sommige ondernemers willen de beginfase overslaan. Een goede basis hebben, zodat ze op een efficiënte manier aan de slag kunnen met filmpjes maken. Wil jij ook gelijk een goede start (zonder alles zelf uit te hoeven zoeken)? Meld je aan voor de praktische workshop videomarketing. Een impressiefilmpje:

Een impressie van de praktische workshop videomarketing

 

Meer tips over videomarketing?

Download gratis het E-book: “10 video marketing tips voor beginners“.

Over de schrijver
Reactie plaatsen