Hoe Krijg Je Veelbezochte Webpagina's Hoger In Google?
08 maart 2016 

Hoe Krijg Je Veelbezochte Webpagina's Hoger In Google?

Webpagina hoger in Google? Hoe krijg je dit op een makkelijke en praktische manier voor elkaar. In deze vlog het antwoord met een direct toepasbare tip.

Webpagina hoger in Google

tekst uit de video:
Hoe krijg je veel bezochte webpagina’s van je website hoger in Google? In deze video een handige tip. Hoi. Mijn naam is Theo de Kleijn en ik help ondernemers met video marketing. In deze video dus een handige tip om je webpagina net iets hoger te krijgen in Google als waar die nu staat.

Het is eind 2015. Je ziet het al aan de kerstboom en ja veel internetondernemers bekijken hun website en gaan na welke webpagina’s van hun website zijn veel bekeken. En die maken daar bijvoorbeeld een top 3 of een top 10 van. En die hebben een doelstelling om die webpagina’s volgend jaar: dus in 2016 nog hoger in Google te krijgen. Nou wat veel ondernemers niet toepassen en wat een hele makkelijke tip is, is om video’s toe te passen op die webpagina’s die veel bekeken worden. Maar houd dan wel rekening met de volgende twee tips.

Belangrijke tips om te scoren

Belangrijk is dat je YouTube video’s toepast en daarin is het weer belangrijk dat je de YouTube video dezelfde titel mee geeft als de titel van je webpagina die je hoger wilt laten ranken. Dus stel dat je je webpagina heet:” 9 tips om hoger te komen in Google”, dan geef je de titel van de YouTube video diezelfde naam. Maak een waardevolle video. Als je een waardevolle video maakt heb je twee voordelen. Voordeel één is, is dat de webbezoeker de bezoeker van je website langer op de betreffende webpagina zal blijven als het een interessante video is. En daardoor zal je website weer hoger ranken in Google, omdat je webpagina dus langer bezocht gaat worden. Een tweede voordeel is, dat je video ook in YouTube goed gevonden zal worden en daardoor dat je meer traffic krijgt vanuit YouTube naar je website en ook daardoor zal je webpagina hoger komen in de zoekresultaten. Hoe je traffic vanuit YouTube naar je website kunt krijgen, heb ik uitgelegd in deze video. Dus klik even op die video en dan heb ik daarin dus uitgelegd hoe je van een YouTube kijker een websitebezoeker maakt. Tot slot wens ik je eind 2015 alle goeds toe voor 2016. Vooral een heel gezond jaar, maar ook een heel leuk jaar voor je bedrijf. Dat je maar echt aan de slag mag gaan met videomarketing voor je bedrijf. Dus filmpjes maken voor je bedrijf, want eigenlijk kun je niet meer achter blijven. 2016 wordt toch echt wel het jaar van de video. Dus ga echt aan de slag met video’s maken. Weet je niet precies hoe je moet beginnen en hoe je het allemaal moet doen, dan download hem even gratis. Die kant staat ie ja. Ik moet altijd weer even nadenken. Die kant. Het gratis e-boekje “10 video marketing tips voor beginners“. Download hem even en je kunt direct aan de slag met videomarketing voor jouw bedrijf. Dan heb je gelijk een goed begin van 2016. Ik wens je tot slot nog een hele fijne dag toe.

Over de schrijver
Reactie plaatsen