Hoe Krijg Je Meer Websitebezoekers?

Hoe krijg je meer gratis websitebezoekers? In deze vlog deel ik mijn ervaring. Hoe ik gemiddeld 300 gratis websitebezoekers per dag trek en hoe jij dit als ondernemer ook kunt realiseren.

 

Drie jaar geleden droomde ik nog van 300 gratis websitebezoekers per dag. Nu is het mij ook gelukt

 

Tekst uit de video:

Naar aanleiding van mijn vlog van twee weken geleden kreeg ik de vraag: Theo hoe kom je aan 300 websitebezoekers per dag. Ik heb al moeite om 15 tot 20 websitebezoekers te halen. Hoe doe je dat? Hoe krijg je dat voor elkaar? In deze vlog wil ik je even meenemen hoe ik 300 websitebezoekers gemiddeld per dag op mijn website krijg en hoe jij dit waarschijnlijk ook kunt doen.

Ik wil je daarmee even terug nemen naar drie jaar terug. Naar september 2013. Toen ben ik mijn website begonnen: TheodeKleijn.nl en ben vanaf dag één al beginnen met bloggen. Dus ik heb elke dag in september 2013 een blog geschreven. Als ik nu kijk: we zijn bijna drie jaar verder. Dan heb ik al 350 blogs geschreven. Dus dat is ruim 100 blogs per jaar. Daar zit ook de kracht in. Want ik merk gewoon doordat ik die blogs heb geschreven, dat ik gratis websitebezoekers aantrek. Dat is voor mij enorm waardevol.

 

Veel energie en tijd

Het heeft me ook veel tijd en energie gekost. Want 300 blogs is niet iets wat je even uit je mouw schudt. Dus mijn advies aan jou: als je ook 300 unieke websitebezoekers per dag wilt hebben: begin met bloggen. Begin met consistent bloggen. Dus via een vast patroon. Eén tot twee blogs per dag. Per dag! Per week, adviseer ik je om minimaal te doen. Maak dan kwalitatieve goede blogs. Dus blogs waar mensen echt iets aan hebben. Vooral de lijstjes. De tiplijstjes doen het erg goed. Dus 6 tips om goed geluid te krijgen als je voor een camera praat. Of 6 tips om een zonsondergang te filmen. 10 tips voor een goede videopresentatie. Dus dat soort tiplijstjes werken goed. Dus dat is ook mijn advies om te doen. Er klimt nu even een mier of iets op mijn been.

 

Voor je doelgroep

Dus bepaal goed wat je doelgroep is. Stem daar de content op af. Ik heb eigenlijk de fout gemaakt in het begin, dat ik mij te veel gefocust heb op YouTube. Dus dat ik veel artikelen heb geschreven over YouTube. Daarmee trek ik met name de jongeren groep. Dus zeg maar de leeftijdscategorie 10 tot en met 25, 30 aan. Terwijl juist mijn doelgroep van 30 tot 40. Nou eigenlijk vanaf 35 tot 50 zit. Ondertussen komt er ook even een tractor aan. Dat heb je bij deze landelijke omgeving. Dus bepaal goed welke behoefte je doelgroep heeft en stem daar de content op af. Ik laat het hier even bij. Heb je nog vragen over websitebezoekers aantrekken. Hoe je dat allemaal doet, zonder dat je daarvoor elke dag vijf Euro aan Facebook hoeft te geven. Dus gratis websitebezoekers: hoe doe je dat precies? Als je daar nog vragen over hebt. Laat jouw reactie even achter onder deze video.

 

Tip met video

Wil je dat je blogartikel beter scoort in Google? Dan moet je video’s toepassen in je blogartikel. Hoe je goede video’s maakt, daar help ik je mee op weg met het gratis e-book: 10 videomarketing tips voor beginners. Download dus even het ebookje wat aan de rechter kant staat. Klik even op het e-bookje of klik even op de link die rechts bovenaan uitklapt en je kunt direct aan de slag met goede video’s maken voor jouw bedrijf.

Over de schrijver
Reactie plaatsen