Hoe Moet Ik Een Video Uploaden Naar YouTube?
25 december 2013 

Hoe Moet Ik Een Video Uploaden Naar YouTube?

Voor jou als zelfstandig ondernemer is het duidelijk: om meer klanten binnen te halen moet je videomarketing toepassen. Maar hoe upload je nu een video naar YouTube? In deze video leg ik uit hoe jij jouw Youtube video upload naar jouw YouTube kanaal:

Hieronder de tekst die ik vertel in de video:

Hoe jij jouw youtube video upload naar youtube kan ik het beste uitleggen achter de computer.

Dus loop je even mee.

Zo ik zit achter mijn computer. Als eerste ga je inloggen in jouw YouTube account. Als je ingelogd bent, klik hier op de knop uploaden. Dan kom je op dit scherm terecht en zet je de privacy op “verborgen”. Dat is mijn advies althans. Je kunt de privacy ook op openbaar zetten of privé of gepland.

In dit geval zet ik hem op verborgen. Dan klik je op dit icoontje en dan kom je uit op de verkenner van jouw computer. Dan kun je het bestand selecteren dat je wilt uploaden. En dan klik je op openen. Dan gaat YouTube jouw video uploaden. Vervolgens is het de bedoeling dat je na het uploaden of tijdens het uploaden de titel invult.

Verder voeg je de beschrijving en labels toe aan jouw video. Dus zeg maar zoekwoorden waar jij graag op gevonden wilt worden.

Verder heb je de mogelijkheid om inkomsten te genereren. Ook kun je bij geavanceerde instellingen
aangeven waar je de video hebt gemaakt. Daarnaast kun je de opnamedatum van je video ingeven. Als je video geüpload is en je hebt alles ingevuld in youtube dan kun je jeprivacy instellingen naar openbaar zetten. Vanaf dat moment staat je video online.

Dat was het dan. We hebben de video geüpload naar youtube. Ik hoop dat je wat van deze video geleerd hebt.

Link van de video op YouTube:


Laat hieronder jouw reactie achter over deze video of als je nog vragen hebt.

Over de schrijver
Peter van Hemert
Door

Peter van Hemert

op 15 Jul 2017

Ik kamp momenteel met het probleem dat ik een video van 90 minuten niet online krijg. PC loopt continue vast (win7) Ik heb de limietinstelling al aangepast..... Nog een tip misschien? Peter van Hemert

Theo de kleijn
Door

Theo de kleijn

op 17 Jul 2017

Niet gelijk een tip. Heb eigenlijk geen ervaring met lange video's. Misschien kun je de video opknippen in hoofdstukken, zodat je een serie korte video's kun maken.

Reactie plaatsen