10 praktische tips om met video te beginnen voor je bedrijf
Direct Toegang
X
10 praktische tips om met video te beginnen voor je bedrijf
50% Complete

Voorkom fouten in je filmpje!

Download het gratis e-book met praktische tips voor het maken van een perfect filmpje.

Page content

Hoe Plan Ik Een Video In Op YouTube (Video Inplannen)

Hoe Plan Ik Een Video In Op YouTube (Video Inplannen)

In deze video leg ik stapsgewijs uit hoe jij, als ondernemer, een video inpland in Youtube. Jouw YouTube video komt zo automatisch online op een datum en tijdstip dat jij het wilt. Als je maandelijks je video’s klaar zet, heb je er verder geen omkijken meer aan. Dit is wel zo efficiënt.

De video: hoe plan ik een video in op YouTube (video inplannen)

De tekst uit de video:

In You Tube kun je video’s van tevoren in plannen. Dit is heel makkelijk, want tijdens je vakantie of als je aan het werk bent, komt er dan automatisch een video online. In deze video leg ik uit hoe je een youtube video in pland.

Om te beginnen gaan we plaatsnemen achter de computer. Loop je even mee. Als eerste gaan we inloggen bij youtube en daarna gaan we de video uploaden. Voor uploaden, drukken we op de knop uploaden. Dan kun je hier kiezen voor openbaar, verborgen, privé of gepland. Hier klik je dan op gepland en selecteer je het bestand wat je wilt uploaden. Nu gaat YouTube uploaden en kun je hier de datum instellen. In ons geval 24 maart en kun je instellen hoe laat de video online komt. Bijvoorbeeld drie uur.

 

Vervolgens moet je uiteraard nog een titel, beschrijving en zoekwoorden invullen. Vervolgens kun je dan de video publiceren. De video staat gepland op de datum en het tijdstip wat jij ingepland hebt. Heb jij als ondernemer nog vragen over YouTUbe of videomarketing, laat jouw reactie dan hieronder in het reactieveld achter.

 

Abonneren jezelf ook even op mijn youtube kanaal. Dit kun je ook makkelijk doen, door op de knop abonneren te drukken. Tot slot kun je zelf ook helemaal gratis inschrijven voor de cursus “hoe maak ik een goede YouTube video voor mijn bedrijf. Ook dit kun je simpel doen door op de link te drukken die hierin beeld komt.

Ik wens je in ieder geval nog een fijne dag toe.

 

Comment Section

22 reacties op “Hoe Plan Ik Een Video In Op YouTube (Video Inplannen)Door Theo de Kleijn op 28 juli 2015

Je moet dan YouTube partner zijn om video’s te kunnen inplannen. Dit kun je instellen bij “kanaal” en dan onder “status en functies”.


Door Amy op 18 januari 2016

Nou ik kan op geen enkele manier vinden hoe je partner wordt. Ik heb alles ingesteld, mijn site geverifieerd etc maar kan nog steeds niet inplannen.


Door Theo de kleijn op 21 januari 2016

Dit kan via videobeheer -> kanaal -> status en functie klikken. Dan kun je bij die pagina bovenaan op “veriferen” klikken.


Door Juliet Brinkmann op 13 februari 2016

Hij doet het bij mij nog steeds niet.


Door Theo de kleijn op 17 februari 2016

Dat kan. Je moet wel YouTube partner zijn.


Door Daan op 12 april 2016

Kan je een geplande video uploaden als je computer uitstaat?Door Jasper op 15 april 2016

Ik wil een Adsanse account toevoegen om inkomsten te krijgen op Youtube, kan ik dan gewoon mij gegevens invullen als ik 15 jaar oud ben?


Door Theo de kleijn op 17 april 2016

Ik heb hier geen ervaring mee. Doorgaans heb je onder de 18 jaar toestemming van je ouders nodig. Betrek je ouders er dus even bij.


Door Kato op 16 mei 2016

ik heb allen de keuze tussen;
prive, verborgen, openbaar;
hoe komt dat????


Door Theo de kleijn op 16 mei 2016

Je moet YouTube partner zijn om de optie “gepland” te kunnen kiezen.


Door help op 31 juli 2016

Heyy, er staat boven aan dat ik geverifieerd ben maar ik kan nog altijd geen gepland aan klikken.


Door Theo de kleijn op 1 augustus 2016

Je moet ook YouTube partner zijn en inkomsten genereren aanzetten.


Door Rick van Soest op 8 augustus 2016

Halo Theo, Ik ben een geverifieerde youtube partner en ik heb inkomsten genereren aanstaan. Helaas kan ik de optie “gepland” nog steeds niet kiezen. Weet jij misschien wat dan het probleem zou kunnen zijn?


Door Theo de kleijn op 10 augustus 2016

Hoi Rick,

Ik heb geen idee waar het aan ligt. Mogelijk moet je eerst privé selecteren. Die mogelijkheid staat er zonder meer tussen. Dan druk je op opslaan en kijk je of je gepland nu wel kunt selecteren.
Succes.


Door Monique op 22 november 2016

Hoi Theo, ik zie een Phoenix-website. Leuk! Jouw SEO doet het goed want je kwam direct naar voren toen in deze vraag intypte. Ik heb nog een vraag voor je: kun je een video ook inplannen NADAT je hem hebt ge-upload? Ik kies namelijk altijd voor ‘prive’ bij het uploaden zodat ik nog wat kan aanpassen indien nodig. Echter vind ik dan niet meer de mogelijkheid om in te planne.


Door Theo de kleijn op 22 november 2016

Hoi Monique,

Als je instellingen goed staan, moet je wel kunnen kiezen voor verborgen. Die klik je aan en je klikt op opslaan. Als je daarna weer het selectievakje aanvinkt en op verborgen klikt, zou je de optie gepland moeten hebben. Je moet overigens wel YouTube partner zijn om de optie gepland te kunnen gebruiken.


Door SANNE op 30 november 2016

ik ben geverifieerd, maar alsnog kan ik mijn video’s niet inplannen. Hoe kan dit?


Door Theo de kleijn op 30 november 2016

Je moet YouTube partner zijn en inkomsten genereren aanzetten, anders kun je niet kiezen voor gepland. Daarnaast kan het zijn dat je eerst je video op Privé moet zetten. Dan moet opslaan en dat je daarna wel kiezen uit gepland.


Door maarten salens op 2 januari 2018

hallo theo ik heb altijd plannen kunnen doen op youtube en nu ineens kan dit niet hoe lan ik dit oplossen want het is wel belangerijk voor mijn kanaal dat ik dit gebruik dus ik h oop dat je me kan verder helpen grtjes


Door Theo de Kleijn op 7 januari 2018

Je upload je video met “privé” (dus niet openbaar). Als de video geupload is, sla je hem op. Dan verander je de status van “prive”, naar “gepland”. Je hebt als het goed is dan wel de mogelijkheid om “gepland” te kiezen. Mocht dit niet zo zijn, laat het weten. Succes.

Plaats een reactie


*


Video Marketing Topics