Hoger In Google Komen: Gratis Manier Om Te Scoren

Hoger In Google Komen: Gratis Manier Om Te Scoren

Wil je als ondernemer beter gevonden worden in de zoekmachines? Dan moet je zeker deze praktische tip toepassen op je website.

 

Als je dit filmpje bekijkt, hoef je de onderstaande tekst niet te lezen.

Hoger in de zoekresultaten van Google

Wil jij als ondernemer hoger scoren met je bestaande blogartikel in Google? Blijf dan kijken. Mijn naam is Theo de Kleijn en ik help ondernemers met videomarketing. In deze video een handige tip hoe je jouw bestaande blogartikel hoger kunt laten ranken in Google.

Het verbaasd je misschien: normaal gesproken zie je mij persoonlijk in beeld een verhaal vertellen. Ik ben er grote voorstander van om als zelfstandig ondernemer jezelf te laten zien en horen in beeld. Alleen in dit geval wil ik je een handige tip meegeven. Een snelle tip hoe je toch gemakkelijk kunt scoren. Dit doe je als volgt. Je neemt je blogartikel op met een programma zoals Camstudio. Dus die neemt gewoon het scherm op, wat je nu ziet. Tijdens dat je jouw scherm opneemt, vertel je over je blogartikel. Je probeert de kijker te prikkelen. Nieuwsgierig te maken over je blogartikel.

Aan het einde van je verhaal pas je een call to action toe. Dus roep je de kijker op om een actie uit te voeren om naar je blogartikel toe te gaan. Als je dan die video klaar hebt. In dit geval dus deze video, dan optimaliseer je hem goed op YouTube. Zodat ie goed gevonden wordt op YouTube en ga je die geoptimaliseerde video, opnemen in je blogartikel waar je net over verteld hebt.

Dus in dit geval zou ik hem dus hieronder op kunnen nemen. Dan haal ik deze video weg en dan plak ik de video die je nu hoort en ziet plak ik hier in. Als je dat doet, dan ga je gegarandeerd hoger ranken met je bestaande blogartikel.

Wil je meer tips over videomarketing? Klik even rechtsboven. Uit het scherm klikt een icoontje. Daar klik je even op. Als je er op klikt kun je het gratis e-book 10 video marketing tips voor beginners downloaden en dan kun je gelijk aan de slag met videomarketing voor jouw bedrijf.

Over de schrijver
Reactie plaatsen