Hoe Kijk Je Youtube Filmpjes Twee Keer Zo Snel?
08 september 2014 

Hoe Kijk Je Youtube Filmpjes Twee Keer Zo Snel?

Twee keer zo snel een YouTube filmpje bekijken? In deze blog een handige tip, hoe je met minder tijd, toch een heel YouTube filmpje bekijkt.

Hoe Kijk Je Youtube Filmpjes Twee Keer Zo Snel? 

Tweet over deze video

Deel deze video op Facebook

De tekst uit de video:

Soms wil je twee keer zo snel een video bekijken op YouTube. In deze video leg ik uit hoe je 2 keer zo snel op YouTube een video kunt bekijken. Mijn naam is Theo de Kleijn en ik help ondernemers met videomarketing. In deze video leg ik dus uit hoe je een YouTube video 2 keer zo snel kunt bekijken.

HTML5 speler

Wil je een YouTube video twee keer zo snel bekijken, dan moet je in het bezit zijn van een zogenaamde HTML5 speler. De HTML5 speler kun je makkelijk downloaden van de site van YouTube. Je gaan dan naar de volgende link die hier in beeld verschijnt. Dat is de link: http://youtube.com/html5. De link heb ik ook opgenomen in de beschrijving van deze video. Dus als je onder deze video op de link klikt, dan kom je ook op die pagina uit. Als je op die pagina bent, hoef je alleen maar op de blauwe knop te drukken en de html5 speler wordt geactiveerd. Als je de html5 speler hebt geïnstalleerd en je wilt een YouTube video 2 keer zo snel bekijken, dan open je een YouTube video en gaat vervolgens naar instellingen en gaat naar snelheid. Daar kun je dan de video instellen op een snelheid van 0.25, 0.5, 1.25, 1.5 of 2 keer zo snel.

Met minder tijd meer YouTube filmpjes kijken

Met minder tijd meer YouTube filmpjes kijken

Want twee keer zo snel is de snelheid waar je momenteel naar kijkt. Maar het kan ook heel erg traag. Dan pak je bijvoorbeeld 0.5. Dat is de snelheid die je nu voorbij ziet komen. Toch wel leuk die snelheden. We sluiten af met een snelheid van 2.0. Ik wens je nog een fijne dag toe en vergeet ook niet te kijken naar mijn andere video’s. Graag tot de volgende video.

Over de schrijver
Reactie plaatsen