Klanten Aantrekken Met Facebook Tip

Klanten aantrekken met Facebook: hoe doe je dat als ondernemer? Uit de serie “Facebook Video Marketing Tips”, in dit vlogartikel: tip 9. Uiteraard begin ik met een “aandachtpakker”!

Like mijn Facebook Pagina en blijf op de hoogte van nieuwe video marketing tips.

Klanten aantrekken met Facebook

Hoe maak je van volgers, klanten? Dit begint met video. Nog heel weinig ondernemers passen video’s over hun eigen bedrijf toe. Met video laat je jezelf letterlijk zien. Je kweekt meer vertrouwen. Meer connectie. Volgers leren jou echt kennen.  Als je de tip toepast van het bovenstaand filmpje wordt je filmpje interessanter voor je volgers. Dat is belangrijk op Facebook.

Probeer wel in te spelen op actualiteiten die spelen bij je doelgroep, maar je mag ook iets van jezelf delen. Wat zijn je beweegredenen om te doen wat je doet? Wat is jouw verhaal? Afijn laat ook figuurlijk meer van je zien. Toon emotie. Toon dat je ook maar een mens bent. Zo geef je meer van jezelf bloot. Hiermee onderscheid je jezelf ten opzichte van de concurrentie en krijg je meer “credits” bij je volgers. Ze worden meer fan en uiteindelijk ook meer klant.

Meer informatie?

Meer informatie over Facebook Videomarketing? Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek aan de keukentafel. Ik help ondernemers uit zowel België (Vlaanderen) als Nederland.

Over de schrijver
Reactie plaatsen