Klanten Aantrekken met YouTube Filmpjes Tips
14 februari 2016 

Klanten Aantrekken met YouTube Filmpjes Tips

Hoe trekt je klanten aan voor je bedrijf met YouTube filmpjes? In dit filmpje leg ik het uit aan de hand van 3 handige tips.

Klanten aantrekken met YouTube filmpjes

Als je de bovenstaande video bekijkt, hoef je de onderstaande tekst niet door te lezen

 

Tekst uit YouTube video: Hoe kun je als ondernemer YouTube video’s maken, die klanten opleveren voor je bedrijf? In deze video geef ik je drie handige tips die je kunt toepassen bij het maken van YouTube video’s, waardoor jouw YouTube video’s meer klanten opleveren voor je bedrijf. Hoi. Mijn naam is Theo de Kleijn en ik help ondernemers met videomarketing. In deze video dus 3 handige tips die je kunt toepassen bij het maken van YouTube video’s, zodat jouw YouTube video’s meer klanten opleveren voor je bedrijf. Nou er zijn verschillende soorten YouTube video’s die je kunt maken. In deze video beperk ik me even tot dit soort video’s die je maakt voor op YouTube. Dus video’s, waarbij je informatie deelt aan je doelgroep.

 

Tip 1: waardevolle content

Geef waardevolle content. Dus waardevolle informatie weg in jouw video. Als je waardevolle informatie weggeeft in je video, profileer je jezelf als een expert en blijven je kijkers langer kijken naar je video en heb je een grotere kans, dat de kijkers doorklikken naar jouw website.

 

Tip 2: vertrouwen

Vertrouwen. Het is belangrijk dan je vertrouwen krijgt van de kijker. Als de kijker geen vertrouwen in je heeft, zal hij of zij geen dienst of product van je afnemen. Ik zie nog veel ondernemers die zich verschuilen achter de camera. Ze nemen een animatievideo op met getekende plaatjes of ze laten een foto zien in beeld en spreken de tekst in. Maar ze laten zichzelf niet zien voor de camera. Om vertrouwen te kweken, is het belangrijk dat je jezelf als zelfstandig ondernemer profileert voor de camera. Dit levert veel meer vertrouwen op, dan dat je jezelf achter de camera verschuilt. Doordat je dus meer vertrouwen krijgt, wordt de kans groter dat de kijker contact met je opneemt of doorklikt naar je website of bijvoorbeeld je gratis weggever download.

klanten werven met YouTube video

klanten werven met YouTube video: doe het wel op de juiste manier

 

Tip 3: juiste opbouw van het filmpje

De juiste opbouw van de video. Het is belangrijk dat je je video op de juiste manier op bouwt. Alleen dan haal je het meeste rendement uit je video en bereik je het doel wat je hebt met je video. Hoe je jouw video op de juiste manier opbouwt, kun je zien in het artikel wat hier in beeld verschijnt. Klik dus even op dit artikel of klik in de beschrijving in deze video en dan kun je zien hoe je jouw video op de juiste manier moet opbouwen en tevens kun je dan nog zien de 3 andere tips die ik voor je heb om dus betere video’s te maken die meer klanten voor je bedrijf opleveren. Dit waren ze dan de 3 tips om meer klanten te krijgen met YouTube video’s zoals deze. Dus met informatieve video’s. Kijk dus ook even naar dat blogartikel waar ik nog 3 andere tips heb gegeven en waar ik heb uitgelegd hoe je jouw video op de juiste manier opbouwt. Het blogartikel kun je dus vinden in de link in de beschrijving hieronder in de video. Dus klik even op die link. Hij staat in de beschrijving en dan kom je uit op dat blogartikel. Ik wens je tot slot nog een hele fijne dag toe. Oh. Ik wilde er bijna al mee stoppen. Ik heb nog een vraag aan je. Heb jij ook nog tips om een goede YouTube video te maken die veel klanten oplevert voor jouw bedrijf? Laat jouw tip dan in het reactieveld onder deze video achter. Dan doe je de rest van de kijkers ook een groot plezier met jouw reactie. Alvast bedankt.

 

Nog meer tips?

Nog meer tips om meer klanten te krijgen voor je bedrijf met YouTube filmpjes? Lees de tips 4 tot en met tip 6 van dit blogartikel.

Over de schrijver
Reactie plaatsen