Wat Voor Kleding Trek Je Aan Als Je Een Video Opneemt?

Wat Voor Kleding Trek Je Aan Als Je Een Video Opneemt?

Kledingkeuze voor als je een video opneemt voor jouw bedrijf: waar moet je rekening mee houden? In deze blog leg ik uit hoe je goed voor de dag komt op een manier die past bij jou en niet storend is voor de kijker.

De tekst uit de  video: Wat Voor Kleding Trek Je Aan Als Je Een Video Opneemt?:

Je wilt als ondernemer een video maken voor op YouTube. Maar wat voor soort kleding moet je precies aan trekken? In deze video een kledingtip hoe je jezelf kunt kleden als je een video opneemt voor jouw bedrijf. Hoi mijn naam is Theo de Kleijn en ik help ondernemers met videomarketing. In deze video ga ik het hebben over iets waar ik eigenlijk helemaal geen verstand van heb. En dan heb ik het over kleding. Wat voor kleding moet je dragen als je een video maakt voor je bedrijf? Daarin zijn eigenlijk twee punten belangrijk.

Dezelfde kleding als in werkelijkheid

Het eerste punt is dat je jezelf moet kleden hoe je in werkelijkheid ook kleed. Doe jezelf voor de camera niet netter voor als dat je werkelijk bent. Het zal doorgaans voor de kijker de eerste kennismaking met jou zijn op video en als de kijker jou dan in werkelijkheid ziet, moet het beeld wel een beetje overeenkomen. Dus als je voor een video in een driedeling kostuum staat en je maakt kennis met je klant in een overal, dan loopt er iets niet helemaal goed. Dan voldoet het niet helemaal aan de verwachtingen die de klant vooraf had.

Draag effen kleding voor de gemoedsrust van de kijker

Mijn tweede tip daarin is, dat je een effen kleur draagt. Een effen kleur is bijvoorbeeld wat ik vandaag aan heb: een rode kleur of een blauwe kleur of een zwarte kleur. Als het maar helemaal hetzelfde is. Dus dat er geen streepjes, blokjes of andere tierlantijntjes over je shirt heen lopen. Het voordeel van een effen kleur is dat je daardoor beter op de video blijft staan. Pas je een streepjesshirt toe dan zul je zien dat je wat gaat bibberen op de video. Ook als je stil staat.

Zo dat waren mijn twee kledingtips. Ik ben dus geen kleding-expert. Misschien ben jij als kijker wel een kleding-expert en heb je nog tips hoe je jezelf kunt kleden als je een video maakt voor je bedrijf op YouTube. Laat je reactie dan even achter in het reactieveld hieronder. Ik ben benieuwd wat jij als tip hebt. Abonneer jezelf ook op mijn YouTube kanaal. Dit kun je makkelijk doen door te klikken op de knop abonneren. Hieronder. Als je jezelf abonneert ben je verzekerd van twee wekelijkse videotips over videomarketing, YouTube en het zelf maken van video’s. Ik wens je in ieder geval nog een hele fijne dag toe.

Over de schrijver
Reactie plaatsen