Kleur Kleding en Filmpjes Maken: Wat Hebben Ze Gemeen?

Kleur Kleding en Filmpjes Maken: Wat Hebben Ze Gemeen?

Wat voor kleur kleding moet je precies dragen als je een filmpje opneemt voor je bedrijf? In deze vlog het antwoord.

 

Als je de bovenstaande video bekijkt, hoef je de onderstaande tekst niet te lezen!

De tekst uit de video:

Wat deed ik fout in de video van vorige week? In deze video geef ik daar het antwoord op. Hoi. Mijn naam is Theo de Kleijn en ik help ondernemers met videomarketing. In deze video kijken we even naar de video van vorige week. Die vind je hier. Dus klik er even op. Kijk de video even na en dan is mijn vraag aan jou: wat deed ik in die video verkeerd? Laat je reactie even achter onder dit filmpje en zet dit filmpje even stop.

Begin dit jaar sprak ik met Rob Wuijster. Rob wilde betere video’s maken voor zijn bedrijf. Rob zei tegen mij: “Theo, je maakt geweldige video’s, maar één ding doe je niet goed.” Ik zeg maar wat is dat dan? Ik maak al drie jaar YouTube video’s, wat zou ik dan verkeerd doen? Hij zei als ik kijk naar je video’s dan pas je vaak kledingkleuren toe die hetzelfde zijn als de achtergrond. Of die daar op lijken. Hij zegt: “het is veel beter om contrasterende kleuren toe te passen”. Dus wat ik vandaag gedaan heb. Een kleur die echt opvalt ten opzichte van de achtergrond. Daar zijn twee voordelen voor. Ten eerste wordt je video wat aantrekkelijker. Ten tweede weet de kijker je beter te vinden. Afijn meer toelichting over de kleur kleding in je video heeft Rob in deze video uitgelegd.

Wil jij als ondernemer nu echt aan de slag met videomarketing voor jouw bedrijf. Download dan gratis het e-book: 10 videomarketing tips voor beginners. Het e-book vind je aan die kant. De klik er even op en als je het e-book download dan kun je morgen al aan de slag met videomarketing voor je bedrijf. In deze video heb ik vandaag ook de poes op de achtergrond. Volgende week gaan we even kijken of dat dat nu goed is of fout. Wat zou het precies zijn? Daar gaan we volgende week op verder. Dus volgende week kom jij ook aan bod. Tot de volgende week.

 

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen