Hoe Plaats Je Een Klikbare Link In De Beschrijving Van Jouw YouTube Video?
10 februari 2014 

Hoe Plaats Je Een Klikbare Link In De Beschrijving Van Jouw YouTube Video?

Hoe Plaats Je Een Klikbare Link In De Beschrijving Van Jouw YouTube Video? 

Video op YouTube:

 

Hieronder volgt de tekst uit de video:

Bij Youtube video’s van ondernemers zie ik best vaak dat er een link vermelding is opgenomen bij de beschrijving van de video. Dat is heel goed, maar ik zie ook vaak dat die link beschrijving niet op de juiste manier wordt weergegeven.

 

In deze video leg ik uit hoe je op de juiste manier een link beschrijving kunt maken bij jouw video op youtube (zodat je een klikbare link krijgt). Zoals je wellicht weet, is het goed om een beschrijving mee te geven aan je video. Dit is immers goed voor de zoekresultaten. Om meer uit de beschrijving van je video te halen, kun je er voor kiezen om een linkvermelding toe te passen voor naar je website. Maar doe het dan wel op de juiste manier. De juiste manier is dat je er http dubbele punt slash slash voor zet en dus niet werkt  met www.  Wil je meer tips over waar je rekening mee moet houden bij het maken van video’s voor jouw bedrijf? Schrijf je zelf dan in voor de gratis cursus hoe maak ik een goede youtube video voor mijn bedrijf. Het inschrijven is gratis en makkelijk. klik op de link die hier… hierzo……nee, even kijken…hier in beeld verschijnt, of klik op de link onderaan deze video.

 

Nog meer tips? Schrijf jezelf in en ontvang meer tips.

 

Over de schrijver
Teun Bak
Door

Teun Bak

op 22 Nov 2018

Hi Theo, Hi Theo, Raad je aan om de link bovenaan in de beschrijving te plaatsen en vervolgens te beginnen met de inhoud? Dit heeft invloed op je verhaal maar bij een grote hoeveelheid tekst verdwijnt de link uit het zicht.

Reactie plaatsen