De Kracht Van Video In De Zoekresultaten. Waar Klik Jij Op?
24 oktober 2013 

De Kracht Van Video In De Zoekresultaten. Waar Klik Jij Op?

Je spendeert als zelfstandig ondernemer veel geld in een goede website. Een website die goed gevonden wordt in Google. Er is een veel goedkopere en makkelijkere manier om goed te “scoren in Google”. In deze blog leg ik uit hoe je goedkoop op de eerste pagina in Google komt en hoe je veel kliks krijgt.

 

Maak een video en zet op YouTube

Door het maken van goede online video’s en deze video’s op de juiste manier op YouTube te zetten, kom je op pagina één van Google. Maar dat is nog niet alles. Jouw video krijgt een plaatje/afbeelding bij de zoekresultaten in Google. Uit onderzoek blijkt dat kijkers van de zoekresultaten veel sneller op een afbeelding van een video klikken dan op de overige resultaten.

 

Als je video in de top 5 zoekresultaten van Google komt is dit meer dan goed. Het nummer 1 zoekresultaat wordt dan afgeleid door de afbeelding van jouw video. Gevolg is dat meer mensen op jouw filmpje klikken dan op de overige zoekresultaten. Je streeft dus het nummer 1 zoekresultaat voorbij.

 

Uiteraard moet je wel video/afbeelding wel een pakkende tekst hebben. Een tekst waarbij de kijker van jouw titel getriggerd wordt om op te klikken.

 

Hoe krijg ik mijn filmpje op pagina één van de zoekresultaten?

Het goede nieuws is dat iedereen een filmpje op pagina één van Google kan krijgen. Hiervoor moet je wel weten hoe je dat moet doen. Geen nood! Ik help jou. Volg mijn stappenplan en ik neem jou aan de hand mee, om een effectief YouTube filmpje te maken.

Uiteraard wordt je niet op elk woord goed gevonden. Als eerste moet je bepalen op welk woord of woorden je goed wilt scoren. Kies maximaal 3 woorden uit die elkaar versterken. Als je een lokaal bedrijf bent, kies dan ook voor een plaatsnaam. Bijvoorbeeld: kapper binnenstad Utrecht. Hoe nu verder? Schrijf je in voor de gratis kado’s en ik voorzie je ook gratis van informatie over hoe jij een goed YouTube filmpje maakt.

Over de schrijver
Reactie plaatsen