Labels / Tags Achterhalen Van Andere YouTube video's:  Hoe Doe Je Dat?
01 september 2014 

Labels / Tags Achterhalen Van Andere YouTube video's: Hoe Doe Je Dat?

Om je video hoger te laten ranken in de zoekmachines, is het belangrijk dat je de juiste labels/tags gebruikt. Om de juiste labels/tags te achterhalen kun je kijken naar video’s over hetzelfde onderwerp die veel kijkers trekken. Als je weet welke labels/tags die video gebruikt heeft, kun je deze labels ook toepassen in je eigen video. In dit blogartikel leg ik uit hoe je labels/tags van andere YouTube video’s achterhaald.

Labels / Tags Achterhalen Van Andere YouTube video’s: Hoe Doe Je Dat?

Tweet over deze video

Deel deze video op Facebook

Tekst uit de video:

Door de juiste labels te gebruiken, stijgt jouw YouTube video in de zoekresultaten. Maar hoe krijg je nu de juiste labels video? Dit kun je doen door te kijken naar video’s die veel bekeken zijn en die gaan over hetzelfde onderwerp. Maar dan nog, kun je niet achterhalen welke labels die andere video heeft. In deze video leg ik uit hoe je labels kunt achterhalen van YouTube video’s.

 

Mijn naam is Theo de Kleijn en ik help ondernemers met videomarketing. In deze video ga ik dus uitleggen, hoe je kunt achterhalen wat de labels zijn van een YouTube video. Tot 2012 kon je de labels van YouTube video’s bij de YouTube video zelf zien. Echter vanaf 2012 is deze functionaliteit verdwenen. En dat is jammer, want zo kun je niet zien welke labels gebruikt zijn bij video’s die hoog scoren in de zoekmachines. Maar niet getreurd.

Labels en Tags YouTube filmpjes achterhalen

Labels en Tags YouTube filmpjes achterhalen

Met Vidiq labels zien

Met het programma vidiq kun je achterhalen wat de labels zijn van YouTube video’s. Je hoeft alleen maar het programma Vidiq te downloaden en te installeren op je computer. Het programma Vidiq kun je alleen gebruiken in Google Chrome. Als je dan in Google Chrome een YouTube video opent, dan krijg je automatisch de labels te zien, die gebruikt zijn voor die YouTube video. Dat was mijn tip voor deze week. Abonneer jezelf ook op mijn YouTube kanaal. Dit kun je heel makkelijk doen, door op de knop abonneren te drukken. Je ontvangt dan wekelijks een nieuwe tip over videomarketing, en YouTube. Vergeet ook niet om te kijken naar mijn andere video’s die nu in beeld verschijnen. En tot slot wens ik je nog een hele fijne dag toe.

 

Meer videomarketing tips? Download dan gratis mijn E-book: “10 videomarketing tips voor beginners“.

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen