In deze video ga ik het boek “Maak Ze Gek!” van Aartjan van Erkel uitpakken. Dat was nog niet zo gemakkelijk…..

Als je de bovenstaande video bekijkt, hoef je de onderstaande tekst niet te lezen!

Maak ze gek: veel klanten aantrekken met online marketing

tekst uit de video:

Dit is hem dan. Het nieuwe boek van Aartjan vanErkel: “Maak ze gek”. En het boekje gaat over hoe je online… Ik moet het even oplezen hoor. Hoe je opvallend veel klanten trekt met online marketing. Nou dat is natuurlijk al een pakkende titel dus ik heb het boekje besteld, net zoals veel andere ondernemers denk ik. We gaan hem even open maken. Dus we gaan even kijken hoe ziet het boekje er uit. Even kijken. Nog een stukje verder knippen. Zijn we er? Nee. Misschien moet ik aan de andere kant beginnen. Zo. Het zit in ieder geval goed ingepakt. We doen nog een poging. Ik doe het even aan de zijkant. We zijn er bijna. Het zal vast aan mijn onhandigheid liggen. Het is natuurlijk zonde als je het boek al kapot knipt, voordat het open is. Nou daar is het dan.

Even kijken of Aartjan nog een cadeautje heeft meegestuurd. Nee. Hij is leeg. Factuur denk ik. Is al betaald. Het is in ieder geval een handig boekje om mee te nemen op vakantie. Dus de lancering. Volgens mij was de lancering begin juli. Dat was perfect gedaan, omdat je het boekje makkelijk mee kunt nemen op vakantie. Je kunt in ieder geval een persoonlijke feedback sessie met Aartjan. Wat je precies moet doen, dat moet ik nog even bekijken. Zo’n kaartje krijg je dus ook mee als je het boek besteld. De eerste indruk: handig boekje. Ik ga het in ieder geval in mijn vakantie lezen.

Ik denk dat het in de videomarketing kant ook zijn voordelen heeft. Dingen die hier in verteld worden, dat je die zeker kunt vertalen naar de videomarketing kant. Dus als je video’s maakt, dat je daar ook rekening mee moet houden. Dus over een maandje of zo kom ik even terug met de review van dit boek. Dus tot die tijd kun je zeggen: ik wacht nog even met bestellen of je zegt ik ga binnenkort op vakantie dus ik ga hem ook bestellen. Het is aan jou. Het boek kost tweeëntwintig euro vijftig. Ik denk voor de informatie die je er voor terug krijgt is het een hele schappelijke prijs.

 

Gratis e-book

Wil je klanten aantrekken met online video, download dan mijn gratis e-book: 10 videomarketing tips voor beginners.

Over de schrijver
Reactie plaatsen