Is Het Maken Van Een YouTube Online Video Moeilijk?
07 oktober 2013 

Is Het Maken Van Een YouTube Online Video Moeilijk?

 

Als jij als zelfstandig ondernemer een voorsprong wilt nemen op je concurrenten, moet je videomarketing inzetten. Je plaatst dan waardevolle online video’s op You-Tube. Maar is het maken van een online video moeilijk?

 

Ik kan de vraag kort en bondig beantwoorden: nee! Het maken van online video’s is niet moeilijk. In dit blogartikel geef ik tekst en uitleg.

 

Drempel

Iedereen heeft wel een drempel/redenen om iets niet te doen. Laten we het eens omdraaien. Waarom zou je wel online video’s moeten gaan maken? De belangrijkste redenen is dat het jou zonder veel moeite en inspanning nieuwe klanten oplevert (en dus meer omzet). Een andere belangrijke reden is dat video de toekomst is. In 2015 bestaat circa 90% van het internetverkeer uit online video. Er wordt dan dus veel video gekeken (veel meer dan dat er gelezen wordt!). Wees dus voorbereid op de toekomst. Maak online video’s.  Nog meer redenen lees je hier.

 

Oh ja, heb je toch redenen om het niet te doen, dan laat je een kans liggen ten opzichte van de concurrentie. Cameravrees? Ook hier help ik je graag vanaf.

 

Moeilijk

Alles wat nieuw is en je de eerste keer doet is meestal moeilijk (maar kun je ook zien als uitdaging). Ook wordt het extra moeilijk als je bepaalde dingen niet weet. Je dingen zelf moet uitzoeken. Je aan je eigen lot wordt overgelaten. Het kost je veel tijd en energie, waarbij het maar de vraag is of het jou oplevert wat je er van verwacht.
Een belangrijk punt is dat je naast het maken van video’s, een videostrategie hebt. Alleen dan haal je het maximale resultaat. Ook bij de videostrategie help ik je graag.

 

Speciaal voor jou heb ik daarom een stappenplan met veel informatie geschreven. Als je dit stappenplan volgt kun je het woord “moeilijk” uit je woordenboek halen en vervangen door “makkelijk” en “leuk”.

 

Succes!

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen