Meerdere Websites Koppelen Aan Je YouTube Kanaal. Kan Dat?
31 maart 2014 

Meerdere Websites Koppelen Aan Je YouTube Kanaal. Kan Dat?

In deze video geef ik antwoord op de vraag of je meerdere websites kunt koppelen aan één YouTube kanaal.

Meerdere Websites Koppelen Aan Je YouTube Kanaal. Kan Dat?

De gesproken tekst uit de video:

 

Heb jij als ondernemer al een youtube kanaal? Als je dat hebt, dan ben je goed bezig. Maar misschien wil je meerdere websites koppelen aan jouw YouTube kanaal. In deze video leg ik uit of dat dat kan en geef ik je ook nog een tip.

 

Zoals je wellicht weet kun je jouw website koppelen aan een Youtube kanaal. Hierdoor kun je buttons gebruiken in de video, zoals deze en doordat mensen op die button drukken komen ze gelijk op jouw website terecht. Maar heb je bijvoorbeeld een tweede websites die ook wilt koppelen aan hetzelfde YouTUbe kanaal, dan kan dat niet. Wil je toch dat de websitebezoeker, naar een andere website gaat als de website, waarmee jouw YouTube kanaal is gekoppeld, dan heb ik de volgende tip voor jou. De tip is eigenlijk heel simpel.

 

Je roept in de video op aan de kijker, om te klikken op een link die ze onderaan de video kunnen vinden in de beschrijving van de video. “Wil je meer tips over hoe jij als ondernemer hoe de youtube video maakt, klik dan op de link onderaan deze video.”

 

Heb jij als ondernemer nog vragen over youtube of videomarketing, laat jouw vraagt dan hieronder in het reactieveld achter. Abonneren jezelf ook even op mijn youtube kanaal. Dit kun je gemakkelijk door op de knop abonneren te drukken.

 

Tot slot kun je jezelf ook nog gratis inschrijven voor de cursus Hoe maak ik een goede YouTube video voor mijn bedrijf. Ook dit kun je simpel doen door op de link te drukken die hier in beeld komt. Ik wens je nog een fijne dag toe.

 

 

Over de schrijver
Maite Baptist
Door

Maite Baptist

op 16 Jun 2014

Dag Theo Wat een super interessante blog! Erg handig bij het opstarten van een YouTube kanaal voor een bedrijf. Ik las in je artikel dat als je een website aan je kanaal koppelt, buttons kan gebruiken in je video waarop mensen kunnen klikken naar je website. Hoe koppel je een website aan je kanaal en hoe plaats je die buttons in je video? Alvast bedankt! Met vriendelijke groeten Maite Baptist

Theo de Kleijn
Maite Baptist
Door

Maite Baptist

op 17 Jun 2014

Bedankt Theo! Met vriendelijke groeten Maite Baptist

Reactie plaatsen