Geen Melding Aan YouTube Abonnees Als Je Een Video Leuk Vind: Hoe Doe Je Dat?
23 juni 2014 

Geen Melding Aan YouTube Abonnees Als Je Een Video Leuk Vind: Hoe Doe Je Dat?

Het komt je professionaliteit niet ten goede als YouTube abonnees een melding krijgen als jij een video leuk vind. Immers niet iedereen vind iets leuk, wat jij ook leuk vindt. Daarnaast loop je het risico dat abonnees van jouw YouTube kanaal zich gaan afmelden als abonnee. In deze blog leg ik uit hoe je “de vind ik leuk module” in YouTube uit zet.

Geen Melding Aan YouTube Abonnees Als Je Een Video Leuk Vind: Hoe Doe Je Dat?

Tekst uit de video:

 

In deze video leg ik uit hoe abonnees van jouw YouTube kanaal een melding krijgen als jij een video leuk vindt oftewel een duimpje omhoog hebt gegeven. Youtube abonnees van jouw bedrijf kanaal hebben doorgaans geen interesse de video’s die je heel leuk vindt. Om deze reden adviseer ik jou, om de “vind ik leuk module” van jouw YouTube kanaal uit te zetten. Als abonnees van jouw YouTube kanaal, namelijk telkens een melding krijgen als jij video leuk vindt, dan kan dat op een gegeven moment leiden dat abonnees zich gaan afmelden van jouw youtube kanaal. Om deze reden dus mijn advies om deze module uit te zetten. Hoe je dat precies moet doen, leg ik uit achter de computer. Dus loop je even mee.

Geen melding “vink ik leuk” op YouTube naar je YouTube abonnees

Zo we zitten achter de computer. Om de “vind ik leuk module” uit te zetten, moeten we inloggen in YouTube. Dan gaan we naar het tandwieltje rechtsboven. En klikken we op YouTube instellingen. Dan klikken we linksonder op privacy. Dan heb je als eerste regel staan: “markeringen en abonnementen”. Dan vink je deze aan: “Alle video’s en de afspeellijst die ik leuk vind privé houden. Verder adviseer ik je om ook de abonnementen privé te houden. Dus om deze ook aan te vinden. Dus alle abonnementen privé houden.

 

Abonneer jezelf op mijn YouTube kanaal en kijk ook naar mijn andere tips over videomarketing, YouTube en hoe je als ondernemer zelf een video kunt maken.

Over de schrijver
Reactie plaatsen