Mijn YouTube Kanaal 2 Jaar: Korte Evaluatie
13 september 2015 

Mijn YouTube Kanaal 2 Jaar: Korte Evaluatie

Een klein feestje: mijn YouTube kanaal 2 jaar. Een klein feestje! Wat heeft mijn YouTube kanaal mij gebracht de afgelopen 2 jaar. Kijk snel naar deze ontspannende video.


Mijn YouTube kanaal 2 jaar

Tekst uit de video:

De volgende maand: september 2015, is het precies 2 jaar geleden dat ik mijn YouTube kanaal begon. En met mijn YouTube kanaal wilde ik mij met name richten op ondernemers die beginnen met videomarketing, of al een tijdje bezig zijn met videomarketing. Sinds de begin van mijn YouTubekanaal ben ik uiteraard begonnen met 0 abonnees. Nu twee jaar later zit ik aan ruim 650 abonnees. En die 650 abonnees hebben best veel vragen gesteld. Zowel via het reactieveld wat je onder de video kunt achterlaten, maar ook via de mail. Via mijn website, zijn er best veel vragen gesteld. Veel van die vragen heb ik al beantwoord met een videotje , maar er zijn ook best veel vragen die nog niet beantwoord zijn met een video. Dus vandaar heb ik besloten om in de maand september elke dag een video te maken, waarbij ik een vraag beantwoord van een kijker van mijn YouTube kanaal. Dus heb jij een vraag, laat jouw vraag dan achter onder in het reactieveld. Je vraag moet wel gaan over: videomarketing, het zelf maken van video’s of YouTube. Mocht je jezelf afvragen: “Theo waar zit je nu ergens, want dit is toch een andere achtergrond als waar je normaal staat?” Ja, dat klopt,want ik ben momenteel op vakantie in Tjechie. Dus de eerste paar video’s zal ik vanuit Tjechie doen. En eh, laat je reactie dus even achter onder deze video en misschien beantwoord ik jouw vraag morgen.

 

Mijn YouTube kanaal 2 jaar

Mijn YouTube kanaal 2 jaar

Jouw ervaring?

Heb je als ondernemer ook al een tijdje een YouTube kanaal en publiceer je minimaal ééns per 2 maanden een YouTube video op je kanaal? Dan ben ik benieuwd naar jouw ervaring. Laat jouw ervaring hieronder achter of maak een leuk filmpje!

Over de schrijver
Reactie plaatsen