MP3 Bestand Maken Van Een YouTube Video Doe Je Zo

MP3 Bestand Maken Van Een YouTube Video Doe Je Zo

Een MP3 bestand maken van jouw YouTube video. Hoe doe je dat? Waarom zou je het doen? Tipje van de sluier: hoger scoren in de zoekmachines! Kijk snel naar de video voor de antwoorden.


MP3 Bestand Maken Van Een YouTube Video Doe Je Zo

De tekst uit de video:

Hoe kun je op een makkelijke manier een mp3 bestand maken van jouw YouTube video? In deze video leg ik uit hoe dat werkt. In deze video leg ik dus uit hoe je een mp3 bestand maakt van jouw YouTube video.

Een mp3 bestand is een audiobestand, dus zonder beeld, alleen het geluid. Ik kan het beste uitleggen hoe je zo’n bestand maakt, achter de computer. Dus loop je even mee.

YouTube –  MP3

Zo we zitten achter de computer. Om jouw youtube video’s op een gemakkelijke manier om te zetten naar een mp3 bestand, moet je naar de site www.youtube-mp.org/nl . Ik heb de link beschrijving van de website ook genoemd in de beschrijving onderaan deze video. Als je op de website bent, dan moet je de URL van de video invullen. Van je Youtube video. Daarna druk je op video converteren. Nadat je dat gedaan hebt druk je op downloaden. Vervolgens kies je onderaan voor “opslaan”. Het mp3 bestand is gedownload.

Voordeel MP3 bestand in je blogartikel

Het voordeel van een mp3 bestand, is dat je deze kunt opnemen in een blogartikel die op je website staat. Hierdoor wordt je blogartikel beter gevonden door de zoekmachines. Hoe je het precies een mp3 bestand moet integreren/opnemen in je website? Daar kom ik bij de volgende video op terug.

Klik hier om het audiobestand van dit blogartikel te downloaden (ga met de muis over de link en klik op de rechtermuisknop en selecteer hierna “doel opslaan als”) of luister naar het bestand via de audioplayer:

[jwplayer player=”1″ mediaid=”2522″]

Heb jij ook tips?

Heb jij ook tips om jouw blogartikel hoger te laten scoren in de zoekmachines. Laat jouw reactie dan hieronder achter. Vergeet jezelf ook niet in te schrijven voor de gratis cursus “hoe maak ik een goede YouTube video voor mijn bedrijf“.

Over de schrijver
Remco Bontenbal
Door

Remco Bontenbal

op 15 Feb 2015

Dag Theo,Dank voor deze video!Wanneer ik zelf mijn video bewerk in bijvoorbeeld Camtasia of Windows Video Maker kan ik dan ook makkelijk een mp3 van het geluidsspoor maken?Remco

Theo de Kleijn
Door

Theo de Kleijn

op 16 Feb 2015

Hoi Remco,Met Moviemaker kan dit via: film opslaan -> alleen audio. Met Camtasia heb ik geen ervaring, maar het lijkt me dat hiermee ook moet kunnen (bijna alle videobewerkingsprogramma's kunnen video's opslaan als een geluidsbestand).Groetjes, Theo

Reactie plaatsen