Wat Wil Jij Als Ondernemer Nu Precies Online Bereiken? [vlog]

Wat Wil Jij Als Ondernemer Nu Precies Online Bereiken? [vlog]

Het is goed om even te reflecteren. Om bij jezelf na te denken wat wil ik precies online bereiken? Welke stappen moet ik zetten? Wat moet ik doen om online zichtbaar te worden? In deze vlog geef ik jou inspiratie tot nadenken.

Tijdens het ramen zemen kwam er even iets boven borrelen….

 

Tekst uit de video:

In deze vlog wil ik je even spontaan meenemen naar iets wat even boven kwam borrelen. Hoe kan ik het beter uitleggen. Ik was net de ramen aan het zemen en toen kwam er iets boven borrelen. Wel in mijn hoofd. Bij dat soort nietszeggende activiteiten is perfect om na te denken over de zin van het leven en de zin wat je allemaal tegen komt op het internet. Want de laatst weken wordt ik allemaal, tussen aanhalingstekens, “lastig gevallen” door ondernemers die leuke pakketten hebben. Die heeft een pakket zus. Die heeft een stappenplan van zus naar zo ontwikkeld en heeft even 30.000 Euro omzet gedraaid in één week. Die andere ondernemer die heeft even binnen één dag 10.000 Euro binnen gehaald met Facebook adverteren. Nou ja. Op een gegeven moment weet je als ondernemer niet meer waar je precies moet beginnen. Welk pakket je moet nemen. Zie je eigenlijk door de bomen het bos niet meer. Dat is jammer.

 

Tip

Vandaar is mijn tip: ga even terug naar de basis. Wat wil jij als ondernemer nu precies? Zet eigenlijk gewoon kleine stapjes. Heel veel ondernemers willen online zichtbaar worden en dan kun je natuurlijk pakketten kopen en even 5.000 Euro op Facebook knallen. Daar kom je eigenlijk niet ver mee. Dat is een kort gebaseerde Facebook strategie. Een lange strategie en de praat ik natuurlijk voor mijn eigen parochie, is om video’s in te zetten. Misschien ben je gewoon overtuigd van het feit dat video goed voor je bedrijf is. Misschien ben je er nog niet van overtuigd, maar kriebelt het wel. Dat je iets met video wilt gaan doen. Dan kun je deelnemen aan mijn workshop. Aan de praktische workshop videomarketing. Begin oktober 2016 dan is er weer een workshop. Het is bedoeld om jou verder te helpen met video’s maken. Het is een laag instapbedrag, dus voor het bedrag hoef je het echt niet te laten. Het geeft je wel veel energie en kijk op hoe je verder komt met video’s maken. Dus klik even op de link die nu ergens in beeld verschijnt. Meld jezelf aan voor de praktische workshop videomarketing.

Over de schrijver
Reactie plaatsen