Voorkom fouten in je filmpje!

Download het gratis e-book met praktische tips voor het maken van een perfect filmpje.

Page content

Over mij

Wie ben ik?

Ik ben Theo de Kleijn. 44 jaar. Vader van Harm (10) en Stef (8). Woon met mijn kinderen en vriendin Maaike in het rivierenlandschapdorp Heerewaarden. Heerewaarden ligt tussen de Maas en de Waal in. In de buurt van Tiel.

 

Lekker genieten van het leven: dat doe ik graag. Het zit vooral in kleine dingen. Fietsen met de kinderen. Een spelletje doen. Mensen plezier geven. Lekker er tussenuit, of even relaxen tijdens een mooie en warme dag. Hiernaast zie je mij (hoe kan het ook anders dan met camera 🙂 ) tijdens een vakantie in Frankrijk.

Theo de Kleijn

 

Wat doe ik?

“Ik geloof dat elke ondernemer zelf een goed filmpje kan maken”.

Want je kunt als ondernemer eigenlijk niet meer zonder filmpjes om jezelf online zichtbaar te maken. Daarnaast wil je dat je filmpjes wel iets opleveren: nieuwe klanten! Ook wil je kwalitatieve goede filmpjes maken. Mijn missie is om ondernemers met dit proces te begeleiden.

 

Iets waar ik echt energie van krijg is en trots op ben is het geven van de praktische workshop videomarketing. Geweldig om ondernemers een stap verder te helpen om zelf inhoudelijk en qua uitstraling goede filmpjes te maken.

 

Ook maak ik professionele persoonlijke video’s voor ondernemers. Handig als je als ondernemer gewoon een goede video wilt hebben voor op je homepage. Benieuwd naar voorbeelden?

 

YouTube is mijn specialiteit. Video’s hoger laten scoren in de zoekmachines + voorkomen dat kijkers afhaken/een langere kijktijd bewerkstelligen, is hierin mijn doel.

 

Ik vind dat je als videomarketeer de morele plicht hebt om tweewekelijks een nieuwe video te publiceren op je YouTube kanaal. Dus bedien ik mijn YouTube abonnees tweewekelijks met een nieuwe videomarketing tip.

 

Hoe help ik  ondernemers met videomarketing?

Ik:

 • Geef gratis informatie weg, middels het gratis e-book “10 videomarketing tips voor beginners”;
 • Geef waardevolle informatie en tips aan de abonnees van mijn nieuwsbrief;
 • Publiceer tweewekelijks minimaal Ă©Ă©n video op mijn YouTube kanaal met een tip over videomarketing.
 • Help ondernemers om zelf YouTube video’s op de juiste manier te maken. Een manier die hun meer klanten met minder moeite oplevert.
 • Begeleid ondernemers met videomarketing strategieĂ«n en biedt hierin ondersteuning.
 • Maak persoonlijke video’s van ondernemers die ze kunnen gebruiken voor op hun website en/of YouTube.
 • Geef workshops over videomarketing.

 

Wat kan ik voor jou betekenen?

Als je Ă©Ă©n of meerdere van de volgende problemen ervaart, dan kan ik jou helpen:

 • Je bedrijf is niet, onvoldoende of niet goed zichtbaar op het internet.
 • Je wilt wel met filmpjes maken aan de slag, maar hebt geen idee waar je moet beginnen en hoe je het allemaal moet doen.
 • Het lukt je niet om de top 10 van de zoekresultaten van Google te halen, met zoekwoorden waar je graag op gevonden wilt worden.
 • Je bent best veel tijd kwijt met marketing, maar hebt het idee dat marketing je alleen tijd kost, zonder dat het je iets oplevert.
 • Je bent wel tevreden over de bezoekersaantallen op je website, maar er zijn te weinig bezoekers van je website die daadwerkelijk je product of dienst afnemen.
 • Je wilt meer aan “branding” doen voor je bedrijf, maar hebt geen idee hoe je dit het beste aan kunt pakken.

Herken je jezelf in Ă©Ă©n of meerdere van deze problemen, dan kan ik je helpen. Met videomarketing. Want videomarketing heeft maar liefst minimaal 40! voordelen voor jou als ondernemer.

 

Waarom ik?

Het verbaasd je misschien, maar ik heb geen video-opleiding gevolgd. Ik heb een bouwkundige achtergrond (LTS, MTS en HTS bouwkunde). Het grote voordeel hiervan is dat ik zelf op een praktische wijze video eigen heb gemaakt. Heb geleerd hoe je eenvoudig en toch doeltreffend video’s kunt maken.

Met mijn eigen YouTube kanaal en het tweewekelijks publiceren van nieuwe videocontent, is het voor mij duidelijk geworden wat wel werkt en niet werkt. Zowel videoinhoudelijk (kwaliteit, inhoud), als om video’s hoger te laten scoren in YouTube en Google.

Ook weet ik hoe je videocontent optimaal kunt benutten op je website, zodat je website hoger in Google komt.

Tot slot weet ik hoe je door “de juiste knoppen te gebruiken”, kunt besparen op marketingkosten, maar de bekendheid van je bedrijf laat toenemen.

 

Biografie

Geboren op aan de Hienkershoff in Dreumel op 4 augustus 1974. Het was een mooie zonnige zondag.

 

Op 8 jarige leeftijd al een “eigen winkel”. Ik had een blaadje op de achterdeur van ons huis gehangen met de openingstijden van “mijn winkel”. “Mijn winkel” was boven. Ik had allerlei prullaria uitgestald. Ook gaf ik toen entertainment in de vorm van film kijken met een oud handmatig “filmapparaat”.

 

In groep 8 van de lagere school wist ik niet welke richting in moest kiezen. Besloot om maar hetzelfde vak te kiezen als mijn vader: metselaar. Dus naar de Lagere Technische School (LTS) in Tiel. Al snel bleek dat er meer in mij zat dan de LTS. Ik heb dan ook de Middelbare en Hogere Technische School met goed gevolg afgerond. In juli 1998 mocht ik mijzelf ingenieur (ing.) noemen. Ik studeerde af in de richting “bouwkunde”.

 

Heb vanaf juli 1998 bij diverse gemeenten als bouwvergunningverlener gewerkt. Daarnaast heb ik in 2003 Karaoke- en Geluidsverhuur De Kleijn opgericht (als nevenfunctie bij mijn baan). In 2011 heb ik ook nog Brandweerauto.Nu opgericht. Een bedrijf waar ik met een echte brandweerauto, kinderfeestjes onvergetelijk maak. Momenteel werk ik circa 24 uur per week bij gemeente Heusden als bouwplantoetser.

 

Dromen…Doen…Heusden is de slogan van gemeente Heusden. Naast het verwezenlijken van dromen van burgers, verwezenlijk ik nu mijn eigen droom: zelfstandig ondernemers helpen met videomarketing. Dit doe ik onder meer aan de hand van de kennis die ik de afgelopen 4 jaar heb opgebouwd over onder meer online marketing en videomarketing. Mijn droom is om dit uiteindelijk full-time te doen.

 

In mijn element tijdens de praktische workshop videomarketing
 

Groetjes,

Theo de Kleijn

p.s. begin vandaag nog op een eenvoudige manier met videomarketing. Download gratis het E-book: “10 videomarketing tips voor beginners

Comment Section

0 reacties op “Over mijDoor Theo de Kleijn op 21 juli 2014

Hoi Peter, Bedankt voor het inschrijven op de gratis videocursus. Ik help je graag. Zoals je onder “gratis kado’s” kunt lezen, ben ik je persoonlijke vraagbaak! Groetjes, Theo de Kleijn

Plaats een reactie


*


Video Marketing Topics