Persoonlijke Video Zonder Recht In De Videocamera Te Kijken: Hoe doe je dat?

Persoonlijke Video Zonder Recht In De Videocamera Te Kijken: Hoe doe je dat?

Persoonlijke video maken? Veel ondernemers hebben moeite om recht in de videocamera te kijken. In dit artikel leg ik uit hoe je toch een zeer persoonlijke video maakt, ondanks dat je niet rechtstreeks in de camera kijkt.

In deze video geef ik een tip over het maken van een persoonlijke video, zonder dat je recht in de lens van de camera hoeft te kijken:

Deel deze video op Facebook

Twitter over deze video

Wil je ook zo’n persoonlijke video? Klik hier voor meer informatie.
De tekst uit de video:

Veel ondernemers hebben moeite om zo recht voor de camera te praten. Je praat immers gewoon tegen een lens en die zegt niets terug. In deze video een handige tip voor als je moeite hebt om recht voor de camera te praten. Hoi. Mijn naam is Theo de Kleijn en ik help ondernemers met videomarketing. In deze video dus een tip die je kunt toepassen als ondernemer zijnde, om een persoonlijke video te maken, waarbij je niet recht in de camera hoeft te kijken. Want het is nogal wat om in zo’n ding te kijken die niets terug zegt en niet persoonlijk is. Het werkt veel makkelijker om te praten tegen een persoon van vlees en bloed.

Interview tactiek

Je kunt dan een persoonlijke video maken, door de zogenaamde interviewtactiek toe te passen. Deze heb ik laatst ook toegepast voor een video van een ondernemer en die video kun je hier. Zie je die hier in beeld. Dus als je er op klikt kun je even kijken hoe zo’n video precies werkt. In het kort gezegd komt het er op neer dat de ondernemer gewoon geïnterviewd wordt. Hij kijkt dus naar een persoon van vlees en bloed die hem vragen stelt en geeft antwoord op die vragen. Het voordeel van zo’n interviewtaktiek is dat je mensen meer op hun gemak stelt en mensen geen last hebben van een camera. Ze kijken je aan en de mensen reageren spontaan op een vraag. Dus misschien is het iets voor jou om zo’n interviewtaktiek toe te passen als je als ondernemer moeite hebt om rechtstreeks in de camera te kijken. Wil je meer weten over de interviewtaktiek kijk dan even op mijn website www.TheodeKleijn.nl en die website kun je hier ook even aanklikken.

Wil je ook zo’n persoonlijke video? Klik hier voor meer informatie.

Over de schrijver
Reactie plaatsen