Reacties Goedkeuren Voor Jouw YouTube Kanaal [Tutorial]
24 februari 2016 

Reacties Goedkeuren Voor Jouw YouTube Kanaal [Tutorial]

Bij YouTube video’s kunnen kijkers reacties achterlaten onder je video. Maar hoe kun je het nu zo instellen, dat je reacties eerst goed moet keuren, alvorens de reacties online komen? In deze video leg ik het uit.

Reacties Goedkeuren Voor Jouw YouTube Kanaal [Tutorial]

tekst uit de video:

Je kunt jouw YouTube kanaal zo instellen dat reacties die worden gegeven op jouw YouTube video pas online komen, als jij deze reacties hebt goedgekeurd. In deze video leg ik je stap voor stap uit hoe je deze module in YouTube aanzet. Hoi. Mijn naam is Theo de Kleijn en ik help ondernemers met videomarketing.

In deze video leg ik je dus stap voor stap uit hoe je de module in YouTube zo instelt dat je altijd reacties moet goedkeuren, alvorens deze reacties online komen. Dat is vooral handig als je veel spam reacties krijgt, of als je hele negatieve reacties krijgt op je video. Hoe je die module instelt in YouTube kan ik het beste uitleggen achter de computer. Dus loop je even mee.

Als eerste log je in, in je YouTube kanaal. Dan klik je rechtsboven op het icoontje. Dan klik je op creator studio. Dan ga je naar community. Klik je dus aan. Dan klik je op community instellingen. En dan scol je naar beneden. Naar standaard instellingen. Reacties op je nieuwe video’s. Je hebt de keuze tussen: alle reacties toestaan. Alle reacties eerst beoordelen of reacties uitschakelen. In dit geval kiezen we voor alle reacties eerst beoordelen, voordat ze online komen. Vergeet daarna niet om op opslaan te drukken. En nu krijg je dus eerst een melding van een reactie. Die moet je goedkeuren en daarna komt ie pas online.

Heb je ook een vraag over video marketing, YouTube of het zelf maken van video’s? Laat jouw vraag dan in het reactieveld, onder deze video even achter en wie weet beantwoord ik jouw vraag in één van mijn volgende video’s. Vergeet hem niet te downloaden: het gratis e-book. 10 video marketing tips. Aan die kant staat ie. Het is altijd even zoeken. 10 videomarketing tips voor beginners. Als je die download kun je gelijk beginnen met videomarketing voor jouw bedrijf. En mocht je nog geen abonnee zijn van mijn YouTube kanaal. Druk hem even in: de rode button die hier onder bij de video staat. Als je hem indrukt, ben je verzekerd van wekelijkse tips over videomarketing. Ik wens je in ieder geval nog een fijne dag toe.

Over de schrijver
Reactie plaatsen