Moet Je Reacties Onder Jouw YouTube Video Uitzetten? | YouTube Reactieveld
08 februari 2016 

Moet Je Reacties Onder Jouw YouTube Video Uitzetten? | YouTube Reactieveld

Als je een YouTube kanaal hebt, heb je de mogelijkheid om reacties onder je video uit te zetten. De kijker kan dan geen reactie achterlaten. Maar is dit voor jou als ondernemer wel verstandig om te doen. In deze video leg ik het uit.

Moet Je Reacties Onder Jouw YouTube Video Uitzetten?

Als je de bovenstaande video bekijkt, hoef je de onderstaande tekst niet te lezen!

Inleidende tekst:
Als ondernemer wil je geen negatieve reacties onder je YouTube video. Dit kan kijkers en potentiële klanten afschrikken. Om deze reden zetten veel ondernemers het reactieveld onder een YouTube video uit. De kijkers van je filmpje kunnen dan niet reageren op je YouTube video. Maar is het wel verstandig om geen berichten toe te laten? Om niet in contact te staan met de kijker? In deze video leg ik hoe jij het reactieveld onder jouw video’s het beste in kunt stellen.

Reactieveld onder YouTube video uitzetten

Reactieveld onder YouTube video uitzetten: verstandig?

Tekst uit de video:
Je hebt als eigenaar van een YouTube kanaal de mogelijkheid om reacties onder jouw video’s uit te schakelen. Maar is het wel verstandig voor jou als ondernemer om die reactie’s onder jouw video uit te schakelen? In deze video geef ik daar het antwoord op.

Hoi. Mijn naam is Theo de Kleijn en ik help ondernemers met videomarketing. In deze video dus antwoord op de vraag: of het verstandig is om de reacties onder de video’s die je maakt uit te zetten. Mijn advies is om de reacties als ondernemer zijnde niet uit te zetten. Mensen die kijken naar je video, moeten de mogelijkheid hebben om te reageren op jouw video. Misschien hebben ze wel een vraag of willen ze iets positiefs achter laten. Ik kan me voorstellen dat je als ondernemer denkt: “ja, dan krijg ik ook negatieve reacties op mijn video”. Die kans is aanwezig, maar in YouTube kun je het zo instellen dat je de reacties goedkeurt, voordat ze online komen. Als iemand een negatieve reactie plaatst onder jouw YouTube video, dan moet je die dus eerst goed keuren. Je kunt de reactie ook afkeuren, door hem in de prullenbak te deponeren en dan komt die reactie uiteraard niet online.

Laat jouw reactie achter in het reactieveld

Heb je een vraag over videomarketing, YouTube of het zelf maken van video’s? Laat jouw vraag achter in het reactieveld onder deze video even achter en wie weet beantwoord ik jouw vraag morgen met een persoonlijke video zoals deze. Abonneer jezelf even op mijn YouTube kanaal, dan ben je wekelijks verzekerd van videomarketing tips. En vergeet hem niet te downloaden. Het gratis e-book: “10 videomarketing tips voor beginners“. Hij staat aan die kant. Dus als je er even op klikt, dan kun je vanavond of morgen nog aan de slag met videomarketing voor jouw bedrijf. Tot slot wens ik je nog een hele fijne dag toe. Onder elke You. Onder elke YouTube. Onder elk. Er staat iets in de weg.

Over de schrijver
Joop Meers
Door

Joop Meers

op 10 Jan 2021

Hallo Ik wil de reacties eerst keuren voordat ik ze op you tube plaats, heeft U enig idee hoe ik dit moet instellen? Mvrgr. Joop Meers

Reactie plaatsen