Voorkom fouten in je filmpje!

Download het gratis e-book met praktische tips voor het maken van een perfect filmpje.

Page content

Expert Videopakket

Meer Klanten Voor Jouw Product Of Dienst?
Pak Jouw Kracht: Presenteer Jezelf Als Expert!

Afzender: Theo de Kleijn

Wil je meer bekendheid, meer online zichtbaarheid en beter gevonden worden op het internet?

 

Ga jij ook voor de goedkoopste zijn?

Is jouw doel om de goedkoopste te zijn? Als je een heel groot bedrijf bent, is dit een goede strategie. Je kunt groot inkopen, verkoopt veel en dus kun je werken met veel lagere marges. Maar als zelfstandige…..

Ik sprak laatst een zelfstandig ondernemer die een product van 314 Euro verkocht met 2 Euro marge. Waarom maar 2 Euro marge vroeg ik. “Omdat hetzelfde artikel bij de landelijke concurrent ook voor die prijs werd aangeboden”, zij hij. “Ik wil de goedkoopste zijn, alleen dan krijg ik klanten”, aldus de ondernemer.

 

Wat is jouw kracht?

We vergeten als zelfstandig ondernemer wat werkelijk onze kracht is. Eén van de belangrijkste krachten is dat je kort bij de klant staat. Dat de klant weet met wie hij zaken doet. Dat je bedrijf een gezicht heeft. Persoonlijke aandacht. Laagdrempeligheid. Allemaal eigenschappen die grote bedrijven niet hebben.

Zet jou persoonlijkheid in om te winnen van de concurrenten. Niet om te winnen om de goedkoopste te zijn. Nee om klantenvertrouwen te winnen!

 

Persoonlijkheid? Iedereen zoekt zijn dienst of product toch op het net?

We leven in het digitale tijdperk. Steeds meer producten en diensten worden via het internet opgezocht. Het persoonlijk contact speelt zich steeds meer via de mail af. Sterker nog, soms is er helemaal geen persoonlijk contact meer. De producten of diensten worden gelijk besteld via de “webshop”.

Toch heeft de internetbezoeker behoefte aan persoonlijkheid. Hij wil zien en ervaren met wie hij zaken doet. Hij wil weten wie er achter de site zit. Hij is op zoek naar vertrouwen. Hij wil antwoord op  problemen waar hij mee zit.  Hij zoekt een expert. Maar anderzijds heeft hij steeds minder behoefte aan echte persoonlijkheid. De echte persoonlijkheid maakt steeds meer plaats voor virtuele persoonlijkheid.

 

Persoonlijkheid anno 2017 en verder op het internet

De eerste indruk maak je geen tweede keer. Maar hoe maak je een eerste persoonlijke indruk? Je kunt wachten tot een bezoeker van jou website een afspraak met je maakt voor een persoonlijk gesprek. Hier kun je lang op wachten…… Vooral als jouw website anoniem overkomt en hierdoor geen vertrouwen wekt.

Jouw website moet je zien als jouw winkel. Als je een kleine winkel binnenstapt wil je toch ook gelijk de winkelier zien. Dit geldt niet voor grote winkelketens. Daar heb je geen “kort bij de klant effect”. Dit “kort bij de klant effect” heb jij wel! Je bent immers zelfstandige. Profileer dit ook aan de bezoekers van jouw website. Jijzelf bent het visitekaartje van jouw bedrijf! Maak gebruik van jouw eigen persoonlijkheid.

Het gebruik maken van je eigen persoonlijkheid samen met de meest krachtige middel van nu en de komende jaren: persoonlijke video’s! Stap je ook in, in de trein die video(marketing) heet? Door nu in te stappen ben je jouw concurrenten voor!

 

“Nu is de tijd!”

Nu is de tijd!In 2012 bestond 51% uit het internetverkeer uit onlinevideo. In 2017 zal dit ruim 70% zijn. Je kunt dus niet achterblijven met het maken van (persoonlijke) video’s voor jouw product of dienst! We gaan naar het visuele tijdperk: mensen kijken alleen video’s in plaats dat ze uitgebreide teksten en foto’s moeten bekijken.

Door je (persoonlijke) video’s op YouTube te zetten, werkt je video driedubbel. Je video wordt gevonden in Google en YouTube. Daarnaast kun je de video opnemen in je eigen website.

Belangrijke feiten van YouTube:

 • YouTube is na Google de grootste zoekmachine ter wereld.
 • YouTube is zoekmachine nummer één onder de jongeren.
 • In 2017 is YouTube Nederlands populairste video-platform.
 • YouTube is een platform van Google. YouTube-video’s worden daarom snel en hoog geïndexeerd binnen de zoekresultaten.
 • Mensen intuïtief sneller op een zoekresultaat met videoafbeelding klikken.
 • YouTube video’s het meest toegepaste content/inhoud van Facebook berichten is.

 

Nu is echt de tijd om te winnen van de concurrentie, door (persoonlijke) video’s te maken en deze op YouTube te zetten!

 

Welke voordelen biedt mijn expert-videopakket voor jou?

Ik zal even een paar voordelen geven:

 • Het is een pakket waarin je persoonlijke video’s gaat maken met persoonlijke begeleiding van mij. Dus geen “downloadpakket” en zoek het zelf maar uit.
 • Door het toepassen van persoonlijke video’s wek je vertrouwen. Een kijker van het filmpje/bezoeker van je website zal hierdoor sneller zaken met jou doen.
 • Door het toepassen van persoonlijke video’s waarin je waardevolle informatie geeft, kom je over als een expert (en dat ben je natuurlijk ook!). Mensen doen graag zaken met een expert en hebben hier extra geld voor over. Door de expertstatus realiseer je meer verkopen en kun je hogere marges toepassen.
 • Door het toepassen van video’s op je website, wordt de bezoekduur van je website langer. Dit heeft een positief effect op de ranking van je website bij Google. Google houdt immers ook rekening met de bezoektijd van je website. Hoe langer de bezoektijd, des te interessanter zal de website zijn. Een hogere ranking levert je meer bezoekers en dus meer klanten op.
 • Door het toepassen van video’s bedien je drie kanalen: je eigen website, de zoekresultaten in Google en de zoekresultaten in You-Tube.
 • You-Tube wordt naar verwachting in 2016 zoekmachine nummer één. Door nu video”content”/video’s te maken wordt je straks beter gevonden dan de concurrenten (die dan nog moeten beginnen).
 • Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Met video’s  kun je iets beter, efficiënter en duidelijke overbrengen. De consument wil graag duidelijkheid. Geef hem die duidelijkheid en verhoog je expertstatus hiermee en zorg hiermee voor meer klanten.
 • Mensen worden steeds luier op het net. Ze kijken liever film, dan dat ze elle lange teksten moeten doorakkeren. Zo wint de video het dus van de tekst! Spring in het gat, waar je concurrenten geen of nauwelijks gebruik van maken: persoonlijke videomarketing.
 • De eenmalige investering in een persoonlijke video, levert jou dagelijks rendement op. Je persoonlijke (expert)video staat immers voor altijd op het net.
 • De video’s kun je gebruiken bij social media zoals Facebook. Verder kun je de video’s gebruiken voor je nieuwsbrieven.
 • Door de opzet, inrichting en online plaatsing van de video’s heeft je video maximaal rendement. Je video wordt 53x sneller gevonden dan een webpagina en geeft waarde voor de kijker.
 • Door de op jouw bedrijf afgestemde videomarketingtips bereik je meer met jouw video.
 • Door persoonlijke videomarketing komen(aspirant) klanten naar jou, in plaats van dat je moet “leuren” om nieuwe klanten te krijgen. De video’s waarin je persoonlijk waardevolle informatie geeft, trekken kijkers over de streep om een product of dienst van jou af te nemen.

 

Met trots presenteer ik hetgeen ik de afgelopen tijd ontzettende druk mee ben geweest. Ik heb al mijn  kennis en ervaring samengebundeld in het volgende pakket:

Het Expert Videopakket

Dit is wat het pakket in houd:

 • Met maken van één welkomstvideo voor je website.
 • Het maken van drie expertvideo’s: jij gaat als expert drie problemen van jou doelgroep behandelen in korte video’s en reikt oplossingen aan.
 • Het maken van één antwoordvideo: jij geeft antwoord op één van de meest gestelde vragen van je klanten.
 • Persoonlijke begeleiding tijdens de opnamen.
 • Inclusief alle opname- en randapparatuur. Je hebt zelf dus geen apparatuur nodig.
 • Inclusief opnameruimte.

Maar je ontdekt ook:

 • Hoe je zelf makkelijk video’s kunt maken met je eigen videocamera en videobewerkingsprogramma.
 • Hoe makkelijk het eigenlijk is om voor de camera te staan.
 • Hoe je een efficiënte video maakt.

En dan ook nog:

 • Ik geef jou tips en trucs om videomarketing op de juiste manier in te zetten voor jouw bedrijf. Op maat advies dus!

En dan ook niet te vergeten:

 • Door dit pakket doe je ervaring op. Je kunt hierdoor zelf verder aan de slag om zelf video’s te gaan maken voor jouw bedrijf. Om in te spelen op de (visuele) toekomst. Voor meer klanten. Voor meer omzet.

 

Maar dat is nog niet alles. Je ontvangt de volgende BONUSSEN:

 • Videomontage t.w.v. 127 Euro
 • Videooptimalisatie voor YouTube t.w.v. 79 Euro
 • Het aanmaken van een YouTubekanaal voor jouw bedrijf t.w.v. 127 Euro
 • Video’s op YouTube zetten t.w.v. 79 Euro

 

Meld Je Nu Gelijk Aan Voor Mijn Expert Videopakket!

Meld Jezelf aan

Dit Expert Videopakket is nu voor het eerst beschikbaar en volledig nieuw. Vers van de pers dus en volledig up-to-date. Dit is de allereerste keer dan ik mijn ervaring op het gebied met videomarketing zo uitgebreid deel.

De waarde van het pakket inclusief bonussen is 1540 Euro.  Dit alles is nu verkrijgbaar voor een introductieprijs van slechts 497 euro ex btw. Dit is nog geen 100 Euro per video!

Let op dit is tijdelijke introductieprijs.

Klik hier om jezelf snel aan te melden, voordat de prijs omhoog gaat>>>

Succes!

Theo de Kleijn

 

 

 

 


P.S.
Ik sta voor het resultaat. Ben je niet tevreden, dan krijg je je geld terug.

P.P.S. Pak je kans, nu het nog kan.

Klik hier om jezelf aan te melden>>>

Video Marketing Topics