Schrijf Voor Je Websitebezoeker [Tip van een ondernemer]

Schrijf Voor Je Websitebezoeker [Tip van een ondernemer]

In deze derde aflevering van de tip van een ondernemer praat ik met Meta Groot Antink. Zij geeft verschillende tips om van websitebezoekers, klanten te maken.

Meer Klanten: Tips van Ondernemers Voor Meer Klanten. Aflevering 3

De tekst uit de video: Meer Klanten: Tips van Ondernemers Voor Meer Klanten. Aflevering 3

Welkom bij de videoreeks de tip van een ondernemer om meer klanten te krijgen. Ja vandaag ben ik niet op locatie, zoals je ziet. Ik sta voor het green screen. Ik ben gewoon thuis. Ik heb zojuist opnamen gemaakt met Meta Groot Antink. Zij is tekstschrijver en zij komt uit Friesland. En dat biedt een goede reden om aan haar te vragen wat haar tip is om meer klanten te krijgen.

Tekstmetpit.nl

Wat is tekstmetpit.nl precies? Het is mijn eigen tekstschrijversbureau. Ik help ondernemers om hun website dus danig te maken dat ze het niet alleen heel veel bezoekers krijgen, maar vooral dat die bezoekers echt klanten worden. Dat is de truc.

 Onderscheidende factor

Waar onderscheid je jezelf in ten opzichte van de concurrentie? Ik gebruik allerlei technieken om een lezer echt hebberig te maken. Om hem echt te verleiden. Veel ondernemers proberen direct te verkopen op hun site. Die proberen je direct richting een product of dienst te pushen. En dat wil je helemaal niet.  Als ik aan jou vraag:” wil je met me trouwen?” Dan denk je ook auhhh.

 

Dus je moet verleiden in kleine stapjes te tegelijk. Het is de kunst om daar echt op de emotie te spelen en om het rustig aan op te bouwen en dan kom je uiteindelijk toch tot de koopintentie. Oke.

 

Dat is een goede onderscheidende factor. Wat is jouw tip voor andere ondernemers om meer klanten te krijgen? Dat als zij zelf hun teksten gaan schrijven dat ze zeker af moeten van de idee dat ze alleen voor Google schrijven. Bezig bent met SEO. Zoekwoordenoptimalisatie. Vooral als je zelf schrijft, niet druk over maken. Ga is instantie gewoon echt schrijven voor je lezer en zorg er voor dat de bezoekers die je daar krijgt dat die ook direct duidelijk hebben wat je doet. Wat je biedt. Wat de voordelen zijn en hoe zij zich gevoelen, nadat ze jouw product of dienst hebben afgenomen. Dan heb je gewoon aan zoveel meer extra klanten erbij. Dan maak jij je niet meer druk om of je op pagina één of halverwege pagina één op Google staat, want dat maakt niets meer uit.

 

Oke. Bedankt voor jouw tip. Kijk ook naar mijn andere video’s van tips van ondernemers hoe zij meer klanten krijgen.

 

Ook meer klanten krijgen naar je website? Schrijf jezelf gratis in voor de cursus “Hoe maak ik een goede YouTube video voor mijn bedrijf”.

Over de schrijver
Reactie plaatsen