Spontane Filmpjes Maken: Waar Moet Je Op Letten Qua Uiterlijk?
23 februari 2017 

Spontane Filmpjes Maken: Waar Moet Je Op Letten Qua Uiterlijk?

Je wilt een spontaan filmpje maken voor je bedrijf, maar hebt moeite om jezelf terug te zien op video. Waar let je op bij jezelf als je de video terugkijkt? Misschien ben je niet tevreden over het ene ooglid wat anders is dan het andere. Hoe ga je hier mee om, zodat je vol zelfvertrouwen geweldige filmpjes kunt maken voor jouw onderneming? In deze vlog het antwoord.

Veel ondernemers stellen het maken van filmpjes uit, omdat ze te perfectionistisch zijn. Ze letten op van alles. Hun eigen gezicht. Hoe ze overkomen. De achtergrond. Natuurlijk is het goed om kritisch te zijn, maar het is zonde om te blijven hangen in die kritieke stand. Hierdoor komt het zelf maken van filmpjes, niet van de grond. Dit gaat ten koste van de online zichtbaarheid en bekendheid. In de volgende video behandel ik één van de meest voorkomende uitstelfactoren: het uiterlijk. Ook geef ik een handige en praktische tip hoe je met je zelfbeeld om kunt gaan, zodat je toch die geweldige video’s gaat maken voor je bedrijf.

Als je dit filmpje bekijkt, hoef je de onderstaande tekst niet te lezen.

 

Online zichtbaarheid en bekendheid laten liggen

Je wilt als ondernemer meer bekendheid en zichtbaarheid voor je bedrijf, maar je bent bang om die volgende stap te zetten: geweldige filmpjes maken. Want je schaamt je een beetje voor jezelf. Voor je gezicht. Je kijkt niet zo graag naar jezelf. Maar hoe maak je dan toch die geweldige filmpjes terwijl je weer straalt voor de camera en graag naar jezelf kijkt? In deze video een handige tip.

Hoi. Mijn naam is Theo de Kleijn en help ondernemers hoe ze zelf geweldige filmpjes voor hun bedrijf kunnen maken. In deze video dus antwoord op de vraag: “hoe je omgaat met minder mooie dingen in je gezicht”. Zie je mijn rimpels? En mijn oogleden die niet helemaal gelijk zitten. Mijn tanden: die verspringen ook een beetje. Heb je er op gelet? Nou ik durf te wedden dat je. Dat het niet was opgevallen in deze video en ook niet in andere video’s. Ga maar na: als je een persoonlijke video van iemand kijkt: ga je dan letten op minder mooie dingen in iemand gezicht?

NOOIT! Nee, bij iemand anders kijk je niet naar oneffenheden en rimpels en dat soort dingen in zijn of haar gezicht. Het gaat juist om de boodschap en hoe de video op je over komt bij je doelgroep. Maar waarom doe je dit dan wel bij jezelf? Waarom zoom je bij je zelf wel in op je eigen gezicht? Waarom maak je jezelf druk over wat anderen van jouw filmpje vinden en zet je misschien jouw filmpje niet online. Hierdoor wordt je niet gezien en gehoord.

Wees trots op jezelf. Realiseer je dat kijkers echt niet gaan inzoomen op je gezicht. Het gaat de kijkers juist over wat je te vertellen hebt. Jouw (video)boodschap. Jouw verhaal in combinatie met de ervaring. Hoe de video zeg maar over komt. Ben dus gewoon jezelf op video. Hierdoor ben je authentiek en trek je de klanten aan waar jij mee samen wilt werken.

Wil je nog meer tips om met zelfvertrouwen spontane video’s te maken, schrijf je dan gratis in voor de videoserie “overwin camera angst en maak gemakkelijk je eerste video“. De serie bestaat uit 7 korte en krachtige video’s waarna je vol zelfvertrouwen spontane video’s maakt voor je bedrijf. Het inschrijven voor deze gratis videoserie is makkelijk: klik even op de link die hierboven uit beeld klapt. Dus klik er nu op en dan is die gratis videoserie van jou.

Over de schrijver
Reactie plaatsen