Testimonial Workshop Videomarketing | Inge van der Borght
16 februari 2016 

Testimonial Workshop Videomarketing | Inge van der Borght

Workshop videomarketing: wat vinden anderen van de praktische workshop die ik geef? In deze video geeft Inge van der Borgt haar mening over de workshop video marketing.

Tip: als je de bovenstaande video bekijkt, hoef je de onderstaande tekst niet te lezen.

 

De tekst van Inge van der Borgt uit de YouTube video: Ja heel inspirerend. Ik heb echt genoten. Het was heel veel informatie, maar gelukkig krijgen we nog de stof toegestuurd. Ik denk eerlijk gezegd dat ik morgen nog een dag mag besteden aan videomarketing, want in de cursus waren eigenlijk heel veel links opgenomen van filmpjes die eigenlijk al gemaakt zijn en dat vind ik heel erg plezierig, zodat ik ook gewoon terug kan kijken en een stukje verdieping kan vinden. Mijn vakgebied is storytelling. Dus je zult begrijpen dat ik wel weet dat je je richt tot een doelgroep en dat je gestructureerd je verhaal moet opbouwen. Maar het stukje YouTube, zoals het inrichten van je kanaal en hoe je daar zeg maar wat gedetailleerder mee voor uit kunt, dat vond ik heel inspirerend. Ja ik zou hem zeker aanbevelen. Ten eerste is het gewoon leuk om je kennis weer eens verbreden. Ik denk echt dat bewegend beeld niet meer weg te denken is uit de manier waarop je jezelf presenteert. Dus iedere ondernemer die zichzelf een stukje meer wil laten zien, ja die moet gewoon naar jou toekomen.

 

Meer informatie over de praktische workshop videomarketing?

Geïnspireerd geworden door de ervaring van Inge? Wil je als ondernemer nu echt van de slag met videomarketing voor jouw bedrijf? Schrijf je dan in  voor de volgende workshop.

Over de schrijver
Reactie plaatsen